Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τα καλύτερα επιτραπέζια του 2024 για όλες τις ηλικίες

Τα καλύτερα επιτραπέζια του 2024 για όλες τις ηλικίες

Και κάποια παιχνίδια που έχουν αφήσει ιστορία

Σε μια εποχή υπερσυνδεσιμότητας, η αποσύνδεση… για μερικές ώρες φαίνεται σαν ένας επαναστατικός τρόπος για να εξερευνήσετε, να συνδεθείτε και να ανακαλύψετε.

Και για να το κάνετε αυτό υπάρχει ένας απλός τρόπος. Πώς; Απλά να παίξετε το αγαπημένο σας επιτραπέζιο παιχνίδι. Τα τελευταία χρόνια οι πωλήσεις επιτραπέζιων παιχνιδιών  καθώς φίλοι, γείτονες και οικογένειες ανακαλύπτουν (ή ανακαλύπτουν ξανά) τα ψυχικά και κοινωνικά οφέλη που συνοδεύουν το παιχνίδι.

Τα επιτραπέζια παιχνίδια μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του άγχους και στην αύξηση των αισθήσεων ηρεμίας. Πολλοί επιτραπέζιοι παίκτες λένε ότι παίζουν για να χαλαρώσουν. Φυσικά, πολλά επιτραπέζια παιχνίδια οδηγούν σε κρίσεις γέλιου που διεγείρουν τις ενδορφίνες.

Επίσης, τα επιτραπέζια παιχνίδια μπορούν να είναι για δύο ή περισσότερους παίκτες. Το θεμέλιο του επιτραπέζιου παιχνιδιού είναι η συνεργασία. Απαιτεί από τους παίκτες να συμμετέχουν με ομαδική εργασία. Είναι ο τέλειος τρόπος για να περάσετε χρόνο σε ωραία παρέα και να ενισχύσετε τους δεσμούς σας με άλλα άτομα.

Παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια σας διδάσκει πώς να βάζετε στόχους και να είστε υπομονετικοί.

Και αν μόνο ένα παιχνίδι δεν σας φτάνει, υπάρχουν πολλά για να διαλέξετε και αυτή η εποχή είναι η κατάλληλη για να ανανεώσετε τα παιχνίδια που θα παίζετε με τους φίλους σας ή ακόμα και να τα κάνετε δώρο σε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια παιχνίδια που έχουν αφήσει ιστορία. Που το όνομά τους ακούγεται σε κάθε χαλαρή συνάντηση για επιτραπέζια.

Τα περισσότερα υπάρχουν ή θα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Παιχνίδια μυστηρίου, στρατηγικής ή ακόμα και τυχερά είναι αυτά που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και γεμίζουν το σπίτι με χαμόγελα και χαρές.

Monopoly 

Ανακαλύψτε ξανά το παιχνίδι συναλλαγών ακινήτων που αγαπάτε με τρόπο που δεν έχετε ξαναδεί.

Ο κ. MONOPOLY αναζητά προσωρινό stand-in όσο κάνει διακοπές! Ετοιμαστείτε να συμμετάσχετε σε έναν ανταγωνιστικό αγώνα σε πραγματικό χρόνο για να δείτε ποιος έχει ό,τι χρειάζεται για να πάρει τη θέση του Mr. Monopoly.

Σε αυτόν τον αγώνα για φήμη και περιουσία, οι κανόνες έχουν αλλάξει ελαφρώς: Όχι άλλη σανίδα! Περιπλανηθείτε στους δρόμους της Monopoly Town για να μαζέψετε χρήματα, νερό και ρεύμα. 20 ΝΕΟΙ χαρακτήρες με δυνατότητα αναπαραγωγής εμπνευσμένοι από τα κλασικά διακριτικά MONOPOLY®. Ανακαλύψτε 4 μοναδικά περιβάλλοντα, το καθένα με πολλά επίπεδα και διατάξεις.

Παίξτε με έως και 6 παίκτες online ή τοπικά. Λάβετε power-ups από το Community Chests! Χρησιμοποιήστε τα για να μπλέξετε με τους αντιπάλους σας και να κερδίσετε ένα πλεονέκτημα για να κερδίσετε.

Trivial

Περάστε ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας με την παρέα ή με την οικογένεια με ένα επιτραπέζιο παιχνίδι λέξεων.

Το νέο Trivial Pursuit θα σε συναρπάσει. Διαθέτει 2400 ερωτήσεις σε 6 κατηγορίες: Γεωγραφία, Ψυχαγωγία, Ιστορία, Τέχνη και Λογοτεχνία, Επιστήμη και Φύση, Αθλητισμός και Αναψυχή. Γίνε ο πρώτος παίκτης που θα μαζέψει ένα τργωνάκι για κάθε μία από τις 6 κατηγορίες και θα απαντήσει στη τελευταία ερώτηση.

 Uno

To UNO® γιορτάζει 50 χρόνια οικογενειακής διασκέδασης, με μια premium έκδοση που περιλαμβάνει ειδικά σχεδιασμένες κάρτες και ένα αναμνηστικό «χρυσό» νόμισμα!

Το «χρυσό» νόμισμα UNO® κάνει μοναδική αυτή τη συλλεκτική έκδοση του αγαπημένου παιχνιδιού με κάρτες και γίνεται μέρος του παιχνιδιού μέσω ενός ειδικού κανόνα. * Οι οπαδοί του παιχνιδιού θα λατρέψουν τις μοντέρνες μαύρες κάρτες με την premium εμφάνιση.

Η διαφορετική και εορταστική του εμφάνιση κάνει αυτήν την έκδοση του διάσημου παιχνιδιού μοναδική. Παίζεται όπως το κλασικό UNO®, με ποινές και μπαλαντέρ, αλλά έχει τον επιπλέον κανόνα 50/50 με το «χρυσό» νόμισμα.

Ολα τα επιτραπέζια παιχνίδια θα τα βρεις στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξεις αυτά που ταιριάζουν σε σένα και την παρέα σου.

Και μην ξεχνάς πως ο Μάιος στο SHOPFLIX είναι ο μήνας σου! Πρόλαβε δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς για να φροντίσεις και να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Βρες με ένα κλικ όλα τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης που αγαπάς και για αγορές άνω των 30€ κέρδισε τα μεταφορικά!

inSports

Ελ Κααμπί: «Στον Ολυμπιακό εισέπραξα αγάπη και σεβασμό και έγινα μέρος ενός θρυλικού επιτεύγματος»

Ο Μαροκινός «killer» του Ολυμπιακού μίλησε σε media στην χώρα του για την ιστορική χρονιά στους Πειραιώτες με την κατάκτηση του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024