Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Αντιγήρανση: 6 κρέμες ματιών για ξεκούραστο βλέμμα χωρίς ρυτίδες

Αντιγήρανση: 6 κρέμες ματιών για ξεκούραστο βλέμμα χωρίς ρυτίδες

Πες αντίο στις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια χωρίς ιδιαίτερο κόπο!

Θες ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα; Αν προσπαθείς να το πετύχεις, η περιποίηση των ματιών δεν πρέπει να λείπει από τη ρουτίνα ομορφιάς σου. Βρήκαμε, λοιπόν, για σένα έξι κρέμες ματιών που θα σου χαρίσουν την όψη που τόσο πολύ επιθυμείς.

Μην ξεχνάς την αξία της ρετινόλης! Αν θες ένα βλέμμα χωρίς ρυτίδες, καλό είναι να θυμάσαι ότι αυτό το συστατικό είναι θαυματουργό. Αναγεννά τα κύτταρα και αποτρέπει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες που δημιουργούνται με το πέρασμα του χρόνου.

Η ρετινόλη είναι παράγωγο της Βιταμίνης Α και έχει αντιγηραντική δράση που βελτιώνει τον τόνο, την όψη και την υφή της επιδερμίδας. Θεωρείται από τα πιο απαραίτητα συστατικά στην περιποίηση της επιδερμίδας για ένα σωρό δερματικά προβλήματα όπως η ακμή και τα σημάδια γήρανσης. Επομένως, αν η περιοχή γύρω από τα μάτια έχει αρχίσει να σε απασχολεί το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρεις την κατάλληλη αντιρυτιδική κρέμα ματιών για σένα.

Πάρε μια γεύση από τις έξι κρέμες ματιών που σου προτείνουμε και περιόρισε άμεσα τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, χωρίς καν να χρειαστείς μπότοξ!

Κρέμα Ματιών Youth Lab. Wrinkles Erasure 

Η ενισχυμένη κρέμα ματιών, Wrinkles Erasure Cream For Eyes, είναι αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας της YOUTH LAB. και σχεδιάστηκε για την επανόρθωση των ρυτίδων και μαύρων κύκλων στην περιοχή των ματιών. Ξυπνά τον μεταβολισμό της επιδερμίδας, ενυδατώνει, επαναφέρει την ελαστικότητα. Ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα στη στιγμή, ακριβώς όπως το έχεις φανταστεί!

Κρέμα Ματιών Clinea Eye Smoothie

H clinéa Eye Smoothie Moisturizing Eye Cream for Dark Circles είναι μία ενυδατική κρέμα ματιών για τους μαύρους κύκλους, η οποία χαρίζει ένα πιο φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. Ενυδατώνει άμεσα για έως και 48 ώρες, μειώνει την όψη των μαύρων κύκλων, αναζωογονεί και αποκαθιστά τη λάμψη και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων.

Κρέμα Ματιών Lierac Dioptifatigue

Η Lierac Dioptifatigue Gel Creme Redynamisant Correcteur Fatigue είναι μια ζελ-κρέμα αναζωογόνησης σχεδιασμένη για την καταπολέμηση των σημαδιών κούρασης στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Βασίζεται στην αισθητική τεχνική της μεσοθεραπείας και προσφέρει τριπλή δράση, στοχεύοντας στα πρησμένα μάτια, τις πτυχώσεις και τους μαύρους κύκλους.

Κρέμα Ματιών Lierac Hydragenist 

Με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και λειαίνει τις λεπτές γραμμές ενώ αναζωογονεί και φωτίζει τα μάτια.Η περιοχή των ματιών είναι άμεσα ενυδατωμένη, λεία και άνετη.

Κρέμα Ματιών CeraVe Eye Repair 

Το πρήξιμο και οι μαύροι κύκλοι αποτελούν ένα από τα πιο κοινά προβλήματα στην περιοχή των ματιών, όμως μια επανορθωτική κρέμα ματιών μπορεί να λειάνει και να φωτίσει την επιδερμίδα αυτής της ευαίσθητης περιοχής. Για βέλτιστα αποτελέσματα και ελάχιστους ερεθισμούς, αναζητήστε μια κρέμα ματιών με ceramides που αναπληρώνουν τον φυσικό επιδερμιδικό φραγμό, υαλουρονικό οξύ που λειαίνει τις λεπτές γραμμές και προσφέρει επιπλέον ενυδάτωση, καθώς και νιασιναμίδη που καταπραΰνει το δέρμα.

Κρέμα Ματιών Caudalie Resveratrol-Lift

Τζελ-κρέμα κατά των ρυτίδων και των πρηξιμάτων για φρέσκο και νεανικό βλέμμα. Χάρη στον πατενταρισμένο συνδυασμό Ρεσβερατρόλης, υαλουρονικού οξέος και ενισχυμένου κoλλαγόνου vegan, η αντιρυτιδική Firming Eye Gel Cream μειώνει τους κύκλους και τα πρηξίματα ενώ λειαίνει τα βλέφαρα. Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα κινόα, βοηθώντας στην καταπολέμηση των σημαδιών της κούρασης.

Ανακάλυψε στο SHOPFLIX.GR όλα τα προϊόντα για την καλύτερη περιποίηση της περιοχής των ματιών και του προσώπου σου. Διάλεξε αυτό που χρειάζεσαι και σου ταιριάζει και χάρισε λάμψη και φρεσκάδα στο δέρμα σου.

Και μην ξεχνάς πως ο Μάιος στο SHOPFLIX είναι ο μήνας σου! Πρόλαβε δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς για να φροντίσεις και να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Βρες με ένα κλικ όλα τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης που αγαπάς και για αγορές άνω των 30€ κέρδισε τα μεταφορικά!

inSports

«Κοιτάει» προς NBA ο Χεζόνια μετά το ναυάγιο με την Μπαρτσελόνα

Το σίριαλ Μάριο Χεζόνια καλά κρατεί, με τα τελευταία δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για… ματιές του Κροάτη φόργουορντ προς το ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024