Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
3 φυσικές αντιγηραντικές μάσκες που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου στο σπιτι

3 φυσικές αντιγηραντικές μάσκες που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου στο σπιτι

Χαρίζουν λάμψη και ενυδάτωση, διώχνοντας την κούραση και τα σημάδια γήρανσης!

Καθώς μεγαλώνουμε η επιδερμίδα μας αρχίζει να χάνει τη σφριγηλότητα και τη λάμψη της. Εμφανίζονται ρυτίδες, σημάδια και χαλάρωση που αποκαλύπτουν περισσότερα απ’ όσο χρειάζεται για την ηλικία μας. Η φροντίδα της επιδερμίδας μας είναι σημαντική και μερικές φορές δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από μερικά φυσικά υλικά που έχεις ήδη στο σπίτι σου για να δημιουργήσεις αντιγηραντικές μάσκες προσώπου.

Αν θες να πεις κι εσύ αντίο στα σημάδια του χρόνου που βαραίνουν το πρόσωπό σου, οι αντιγηραντικές μάσκες είναι η πιο οικονομική λύση που χρειάζεσαι για να φροντίσεις το δέρμα σου και να το κρατήσεις λαμπερό και υγιές. Άνοιξε τα ντουλάπια της κουζίνας σου και πάρε τα φυσικά υλικά που θα κάνουν το πρόσωπό σου να λάμπει από νιότη.

Μάσκα προσώπου με αβοκάντο

Το αβοκάντο φημίζεται για τις θρεπτικές του ιδιότητες, αφού έχει πολλές βιταμίνες Β και λιπαρά οξέα. Το μόνο που χρειάζεσαι γι’ αυτή τη συνταγή είναι μισό αβοκάντο, μισό φλιτζάνι γιαουρτιού και μια κουταλιά της σούπας μέλι. Τα ανακατεύεις σ’ ένα μπολ και εφαρμόζεις το μείγμα για 20 λεπτά πριν ξεπλύνεις με νερό.

Μάσκα προσώπου με μπανάνα

Σίγουρα θα έχεις στο σπίτι σου μία μπανάνα που θα περισσεύει. Αν το πρόσωπό σου δείχνει κουρασμένο και γερασμένο, τότε αξιοποίησέ τη, φτιάχνοντας μια μάσκα. Θα χρειαστείς μια μεσαία μπανάνα, δύο κουταλιές της σούπας μέλι και 1/4 του φλιτζανιού γιαούρτι. Βάλε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και πολτοποίησέ τα. Εφάρμοσε τη μάσκα σου για περίπου 20 λεπτά κι ύστερα ξέπλυνε με νερό. Η βιταμίνη Ε που περιέχει η μπανάνα θα συμβάλλει στην καθυστέρηση εμφάνισης ρυτίδων.

Μάσκα προσώπου με γιαούρτι

Το γιαούρτι μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός σύμμαχος στην προσπάθεια επανόρθωσης και αναζωογόνησης του δέρματος, χάρη στις πρωτεΐνες που περιέχει. Συνδύασε ένα κεσεδάκι γιαούρτι με τρεις κουταλιές της σούπας μέλι, ανακάτεψέ τα καλά και άπλωσέ τα στο πρόσωπό σου για περίπου 15 λεπτά πριν ξεπλύνεις με νερό. Η μάσκα αυτή θα σε βοηθήσει να μειώσεις τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες στο πρόσωπό.

Αν θες ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, φρόντισε να εντάξεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου ένα δυνατό Scrub βαθιάς απολέπισης, όπως το Korres Olive Stones, που έχει κρεμώδη υφή και είναι πλούσιο σε κόκκους ελιάς για βαθιά απολέπιση και καθαρισμό. Το scrub Korres, προετοιμάζει την επιδερμίδα για τα επόμενα βήματα περιποίησης. Οι κόκκοι ελιάς καθαρίζουν σε βάθος τους πόρους και απομακρύνουν τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα. Το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά λιπαρά στοιχεία, βιταμίνες και πολυφαινόλες, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, ενώ το εκχύλισμα από καλέντουλα και ενεργή αλόη προσφέρει ενυδατική, αντιοξειδωτική και καταπραϋντική δράση.

Bonus: Οι 3 αγαπημένες μας μάσκες για καθαρισμό και ενυδάτωση της επιδερμίδας

Αν θες μια μάσκα με 94% συστατικά φυσικής προέλευσης που να αποτοξινώνει, απορροφώντας το επιπλέον σμήγμα και τους περιβαλλοντικούς ρύπους, τότε η μάσκα προσώπου της Apivita με χαρούπι είναι αυτό που χρειάζεσαι για μείωση των πόρων, περισσότερη λάμψη και φρέσκια όψη. Σου προσφέρει μια αίσθηση αναζωογόνησης και αποτοξίνωσης που έχει ανάγκη το πρόσωπό σου, ύστερα από μία κουραστική μέρα.

Αναζητάς φροντίδα και ενυδάτωση της επιδερμίδας, με θρεπτικά συστατικά για το δέρμα; Τότε η μάσκα προσώπου Ahava Facial Renewal Peel είναι αυτό που ψάχνεις για τη λάμψη και την ξεκούραση του προσώπου σου.

Σύσφιξη πόρων και καθαρισμός σε βάθος τώρα συνδυάζονται σ’ ένα προϊόν. Η Caudalie Vinergetic C+ Instant Detox Mask ξαναζωντανεύει τις στρεσαρισμένες επιδερμίδες της πόλης. Καθαρίζει σε βάθος, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και συσφίγγει τους πόρους. Με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, ξεκουράζει τις γραμμές του προσώπου, προσφέροντας ένα πιο ανανεωμένο δέρμα.

Ό,τι κι αν ψάχνεις για την περιποίηση και τη φροντίδα της επιδερμίδας σου, θα το βρεις στο SHOPFLIX.gr ανάμεσα σε μία ατελείωτη ποικιλία προϊόντων για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του δέρματός σου.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024