Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μάχη... Σώμα με Σώμα: Ειδικές Δυνάμεις φωνάζει ο Άδωνις για την Ζωή - «Ούτε αλεξιπτωτιστές δεν σε σώζουν», απαντά

Μάχη… Σώμα με Σώμα: Ειδικές Δυνάμεις φωνάζει ο Άδωνις για την Ζωή – «Ούτε αλεξιπτωτιστές δεν σε σώζουν», απαντά

Μία ακόμη κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή γράφτηκε στα πρακτικά - Στην Ιστορία πάντως δεν θα μείνει

Την πολιτική τού TikTok είπε να καυτηριάσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου εντός Βουλής για να κάνει κριτική στον Μητσοτάκη για τα – μη – πεπραγμένα του στην καταπολέμηση της ακρίβειας, με αποτέλεσμα να θυμώσει τον ούτως ή άλλως θερμόαιμο Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος «είδε και απόειδε» και απευθύνθηκε στις Ειδικές Δυνάμεις.

«Κάνετε πλάκα στο TikTok και έρχεστε να παραστήσετε ότι κάτι κάνετε για την ακρίβεια», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τον υπουργό Υγείας, που έχει γερή μνήμη, να σηκώνει το γάντι.

«Μένω έκπληκτος, γιατί αν θυμάμαι καλά, για να εκλεγείτε στη Βουλή, κάνατε βιντεάκια με καρδούλες και χαρούλες. Εκεί δεν μιλάγατε για αυτούς που δεν έχουν να φάνε, κάτι καρδούλες κάνατε. Μέχρι και ο Κουτσούμπας έκανε καρδούλα και σας ειρωνεύθηκε. Αφήστε τις υποκρισίες γιατί δεν κάνουν στη Βουλή. Είστε ο ορισμός του bullying. Όχι ΜΑΤ πρέπει να φέρουν, και Ειδικές Δυνάμεις για να γλιτώσουν από εσάς!», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν πάω πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω»

Με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να του εξηγεί πως δεν τον… σώζει τίποτα! Το έχει αποδείξει εξάλλου, με το που ανεβαίνει στο βήμα της Βουλής, μπορεί να ρίξει σε «κώμα» τους υπόλοιπους 299, μέχρι η ίδια να αποφασίσει να κατέβει…

«Κύριε Γεωργιάδη, άθελά σας ή ηθελημένα συνομολογήσατε γιατί με αποφεύγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλει να γλιτώσει από μένα. Τις Ειδικές Δυνάμεις πρέπει να στείλει κανείς για να γλιτώσει από τη Ζωή. Αυτές τις εισηγήσεις κάνετε; Να του πείτε και τις Ειδικές Δυνάμεις και αλεξιπτωτιστές και ό,τι άλλο κατεβάσει η κούτρα σας… Όποιον και να στείλει, από μένα δεν θα γλιτώσετε! Θα είμαι εδώ, παρούσα», απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο Άδωνις Γεωρδιάδης, πάντως, επανήλθε, καυτηριάζοντας την πρακτική τής επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας να μετράει… κεφάλια – για την ακρίβεια, πόσοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται στην αίθουσα: «Το όνειρό της ήταν να γίνει θαλαμοφύλακας σε στρατόπεδο και κάθε φορά μετράει πόσοι είναι μέσα. Ή θαλαμοφύλακας ήθελε να γίνει ή απουσιολόγος».

inSports

«Κοιτάει» προς NBA ο Χεζόνια μετά το ναυάγιο με την Μπαρτσελόνα

Το σίριαλ Μάριο Χεζόνια καλά κρατεί, με τα τελευταία δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για… ματιές του Κροάτη φόργουορντ προς το ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024