Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μόντριτς «αποχαιρέτησε» τον Κρόος: «Είσαι ένας θρύλος του αθλήματος και της Ρεάλ Μαδρίτης…»

Ο Μόντριτς «αποχαιρέτησε» τον Κρόος: «Είσαι ένας θρύλος του αθλήματος και της Ρεάλ Μαδρίτης…»

Ο Λούκα Μόντριτς με μία συγκινητική ανάρτηση, «αποχαιρέτησε» τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ, Τόνι Κρόος, ο οποίος χθες (21/1) ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση το ερχόμενο καλοκαίρι

Ο Τόνι Κρόος ανακοίνωσε την Τρίτη (21/5) την απόφασή του να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 34 ετών, με τον Γερμανό μέσο να αποσύρεται από την ενεργό δράση μετά την ολοκλήρωση των εθνικών υποχρεώσεων με την Εθνική Γερμανίας στο Euro 2024 το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν έχασε την ευκαιρία να εκδηλώσει την αγάπη, το σεβασμό και το θαυμασμό του για τον σπουδαίο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος κατέγραψε συνολικά 463 συμμετοχές με την Βασίλισσα, πανηγυρίζοντας στην ισπανική πρωτεύουσα 22 τίτλους.

Μεταξύ εκείνων που έσπευσαν να αποθεώσουν τον Κρόος ήταν και ο «Διόσκουρός» του στους μερένχες, Λούκα Μόντριτς, με τους δύο τους να αποτελούν την ραχοκοκαλιά της μεσαίας γραμμής των Μαδριλένων την τελευταία δεκαετία, κατά την οποία η Ρεάλ κατέκτησε τα πάντα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Κροάτης, επίσης θρύλος των μπλάνκος, με μία ανάρτηση στα social media αποχαιρέτησε τον Τόνι Κρόος, ευχαριστώντας τον για όλες τις μεγάλες στιγμές που ζήσανε στην Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είναι δύσκολο να γράψεις αυτές τις λέξεις. Ο ποδοσφαιρικός κόσμος είναι στενοχωρημένος επειδή ένας ιστορικός ποδοσφαιριστής φεύγει και ομολογώ πως είμαι και εγώ στενοχωρημένος.

Είσαι θρύλος αυτού του αθλήματος και θρύλος της Ρεάλ. Απόλαυσα πραγματικά να παίζω δίπλα σου. Ήταν πραγματική τιμή να μοιράζομαι χώρο στον άξονα της Ρεάλ με εσένα.

Έχεις αρετές που σε κάνουν μοναδικό και ξεχωριστό ποδοσφαιριστή και δεν θα υπάρχει άλλος Τόνι Κρόος. Αξέχαστες νύχτες στην Ευρώπη, τίτλοι, η μαγεία του Μπερναμπέου…

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτή τη χρυσή εποχή στο σύλλογο για τις ζωές μας. Πέτυχες τα πάντα αλλά υπάρχει ακόμη ένας στόχος που έχει μείνει, ας πάμε για το 15ο τρόπαιο Champions League.

Θα μου λείψεις φίλε μου», ήταν το μήνυμα του Μόντριτς στον Κρόος μέσω ανάρτησής του στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση του

inSports

«Ερυθρόλευκο» και το Ηράκλειο: Παράνοια για τις ευρωκούπες του Ολυμπιακού (vid)

Πλήθος κόσμου έβγαλε φωτογραφίες και βίντεο με τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024