Έναν ιδιαίτερο και ευφάνταστο τρόπο σκέφτηκε ο πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ προκειμένου να δελεάσει τον Λούκα Μόντριτς, ούτως ώστε εκείνος να υπογράψει ξανά στην ομάδα που τον ανέδειξε.
Συγκεκριμένα η Ντινάμο πλήρωσε μια διαφημιστική σελίδα στην ισπανική Marca και στην οποία υπάρχει μια φανέλα του Κροάτη μέσου, η οποία περιμένει να μπει η υπογραφή του.
Η πρωτοβουλία του Μπάρισιτς έχει ως στόχο να δελεάσει τον Μόντριτς να επιστρέψει στο σύλλογο της Κροατίας όπου υπηρέτησε πρώτη φορά όταν ήταν μόλις 16 ετών. Στη συνέχεια κατέκτησε τίτλους πριν αποχωρήσει με προορισμό την Τότεναμ και έπειτα τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.
Από την πλευρά του ο Μόντριτς δεν έχει αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του, καθώς δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να συνεχίσει στη «Βασίλισσα». Ο ίδιος ο παίκτης έχει προτάσεις και από τη Σαουδική Αραβία και από το MLS.
Το μεσημέρι της Τρίτης (26/5) Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη μπαίνουν στη μάχη του Roland Garros κόντρα σε Αλεξάντρ Μίλερ και Λίντα Νόσκοβα, αντίστοιχα.
Τα σενάρια για το μέλλον του ‘Εντσο Φερνάντες φούντωσαν επειδή μετά το τέλος του προχθεσινού εκτός έδρας αγώνα της Τσέλσι με την Σάντερλαντ έμοιαζε να αποχαιρετά τους οπαδούς των μπλε
Ο Παρασκευάς Αντζας δεν ήταν απλά ταλαντούχος, ήταν ο τέλειος ποδοσφαιριστής, αλλά ποτέ δεν τον ένοιαζε. Πάντα το μέσα του ήταν πιο σημαντικό. Ένα ποδοσφαιρικό καλλιτέχνημα, που δεν έφτασε ποτέ εκεί που μπορούσε. Είχε τα πάντα στα πόδια του. Αλλά το μόνο που ήθελε ήταν η ηρεμία του. Η ψυχική του γαλήνη. Μετά την άνιση μάχη που έδωσε, τη βρήκε. Αλλά το έκανε πολύ νωρίς.
Η Πάντερμπορν επικράτησε με 2-1 της Βόλφσμπουργκ στην παράταση, ανέβηκε στην Bundesliga και έριξε τη Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Bundesliga 2