Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απάντησε στον Μόντριτς ο Αντσελότι: «Όλοι πιστεύουν ότι είναι στο τέλος της καριέρας του»

Απάντησε στον Μόντριτς ο Αντσελότι: «Όλοι πιστεύουν ότι είναι στο τέλος της καριέρας του»

Ο Κάρλο Αντσελότι σχολίασε την… αναστάτωση του Λούκα Μόντριτς για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του τη φετινή σεζόν.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι είπε ότι θα καταλάβαινε αν ο Λούκα Μόντριτς ένιωθε αναστατωμένος αφού κάθεται στον πάγκο για μεγάλο μέρος της σεζόν, προσθέτοντας ότι η κατάσταση συμβολαίου του βετεράνου μέσου είναι «περίπλοκη».

Ο Μόντριτς ήρθε από τον πάγκο για να πετύχει ένα εκπληκτικό τέρμα στα τέλη του δεύτερου ημιχρόνου (81΄) και να εξασφαλίσει τη νίκη με 1-0 επί της Σεβίλλης για την LaLiga την Κυριακή.

Ο 38χρονος, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, μετράει 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη Ρεάλ αυτή τη σεζόν, ενώ ήταν βασικός σε μόλις 11 από αυτά τα παιχνίδια.

«Έβαλε ένα υπέροχο γκολ που μας επέτρεψε να πάρουμε άλλους 3 βαθμούς. Δείχνει σε όλους πόσο δύσκολο είναι για μένα να τον αφήνω στον πάγκο», είπε ο Αντσελότι στους δημοσιογράφους.

«Όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε, αλλά για το πώς προπονείται. Είναι παράδειγμα για όλη την ομάδα. Είναι πολύ περίπλοκο να τον αφήνεις στον πάγκο».

Ερωτηθείς για το συμβόλαιο του Μόντριτς, ο Αντσελότι είπε: «Είναι περίπλοκο. Είναι δύσκολο κατάσταση να διαχειριστείς. Ήμουν κάποτε παίκτης και το πέρασα την τελευταία μου χρονιά ως επαγγελματίας.

Θα καταλάβαινα αν ο Μόντριτς ήταν λίγο αναστατωμένος που δεν παίζει. Όλοι πιστεύουν ότι είναι στο τέλος της καριέρας του, αλλά νομίζω ότι δεν συμφωνεί με αυτό. Φαίνεται να είναι καλά, φρέσκος. Έχει καλά πόδια. Δεν φαίνεται να είναι 38».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024