Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Πουαριέ»

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Πουαριέ»

Σύμφωνα με τους Σέρβους ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Βενσάν Πουαριέ, ο οποίος όμως φέρεται να έχει πρόταση από την Αναντολού Εφές.

Στο κόλπο για την απόκτηση του Βενσάν Πουαριέ βάζουν τον Παναθηναϊκό οι Σέρβοι. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «telesport», οι Πράσινοι ενδιαφέρονται για τον Γάλλο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος όμως έχει στα χέρια του μια «χρυσή» πρόταση από την Αναντολού Εφές, η οποία του προσφέρει συμβόλαιο με απολαβές 1.7 εκατ. ευρώ.

Ο Πουαριέ θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ στο τέλος της σεζόν και φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από την Εφές.

Το Τριφύλλι, όπως τονίσει το χαρακτηριστικό δημοσίευμα, ενδιαφέρεται για τον έμπειρο άσο, αλλά ακόμα δεν έχει καταθέσει κάποια πρόταση στην πλευρά του Γάλλου σέντερ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα της αγοράς αυτό το καλοκαίρι θα είναι ο Βενσάν Πουαριέ. Ο Γάλλος έχει συγκεντρώσει ενδιαφέρον από πολλούς συλλόγους, αλλά σύμφωνα με τις πηγές μας, η Αναντολού Εφές είναι αυτή τη στιγμή η επικρατέστερη. Ο τουρκικός σύλλογος προσφέρει στον σέντερ συμβόλαιο 1,7 εκατομμυρίων και υπό αυτό το πρίσμα φαίνεται ότι ο Πουαριέ θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία! Εκτός από την Εφές, μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται περισσότερο είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν έχει κάνει ακόμη συγκεκριμένη πρόταση», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Ο Γάλλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης φέτος μέχρι στιγμής στην Euroleague έχει μέσο όρο 8.9 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 1.5 μπλοκ και 13.5 στο σύστημα αξιολόγησης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

inSports

Σοκ στη Μίλγουολ: Έφυγε από την ζωή ο Ματίγια Σάρκιτς σε ηλικία 26 ετών

Θλίψη για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς έγινε γνωστό πως πέθανε λόγω λοίμωξης ο διεθνής τερματοφύλακας Ματίγια Σάρκιτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Γουλβς, Μίλγουολ και Στόουκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024