Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λάνθιμος - Emma Stone είναι το τέλειο κινηματογραφικό δίδυμο: «Έχουμε μια υπέροχη σχέση»

Γιώργος Λάνθιμος – Emma Stone είναι το τέλειο κινηματογραφικό δίδυμο: «Έχουμε μια υπέροχη σχέση»

Μετά το "Kinds of Kindness" ξεκινούν τα γυρίσματα για μια ακόμη νέα ταινία από τον Λάνθιμο και την Stone, με τίτλο "Bugonia".

Αποτελούν ένα από τα κινηματογραφικά δίδυμα που συζητιούνται εδώ και μήνες, και όχι άδικα. Ζουν το κινηματογραφικό τους όνειρο, πόσο μάλλον η Emma Stone, η οποία κατάφερε να πάρει ένα ακόμη Όσκαρ, χάρη στον ρόλο της ως Bella Βaxter στην ταινία του Λάνθιμου, “Poor Things”.

Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Λάνθιμος και η Emma Stone βρέθηκαν στο Φεστιβάλ Καννών για την προβολή της νέας τους ταινίας “Kinds of Kindness”. Εδώ μπορείς να τσεκάρεις περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα ταινία του Λάνθιμου.

«Ήταν ωραίο να κάνουμε ένα σύγχρονο έργο»

Με αφορμή τη νέα τους ταινία και την παρουσία τους στο 77ο Φεστιβάλ Καννών, Λάνθιμος και Emma Stone χάρισαν μια συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκαν και στη συνεχόμενη συνεργασία και σχέση τους. «Έχουμε μία υπέροχη σχέση», ανέφερε αρχικά ο γνωστός σκηνοθέτης, με την ηθοποιό να απαντά πως «μας αρέσει πολύ να δουλεύουμε μαζί».

Όσο για το “Kinds of Kindness”, η Stone τόνισε πως «ήταν ωραίο να κάνουμε ένα σύγχρονο έργο». «Η σχέση μας έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου», αναφέρει ο Γιώργος Λάνθιμος, την ώρα που λίγα λεπτά πριν τη συνέντευξή τους στις Κάννες, κυκλοφόρησε δελτίο τύπου και πληροφορούσε πως ξεκινούν σύντομα τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας με τίτλο «Bugonia».

Όσα είπε η Emma Stone για τη σχέση της με τον Λάνθιμο

Περιγράφοντας τη σύνδεση που νιώθει με τον Γιώργο Λάνθιμο, η Stone αναφέρει πως «νομίζω ότι είναι κάτι έμφυτο». «Δεν μπορεί πραγματικά να περιγραφεί. Είναι απλώς ένας τρόπος να βλέπεις την κοινωνία και τους ανθρώπους.

Στην πραγματικότητα και τους δύο μας ελκύουν θέματα όπως “Γιατί αυτή η κοινωνική δομή είναι έτσι; Γιατί έχουμε αυτούς τους κανόνες; Πώς υποτίθεται ότι πρέπει να λειτουργούμε μέσα σε αυτούς;”», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός Emma Stone

Το “Kinds of Kindness”, που θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη 30 Μαΐου, ήταν μια ευκαιρία για την Emma να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λάνθιμο στο ύφος των προηγούμενων ταινιών του. «Ήταν η ευκαιρία να βρεθώ επιτέλους σε αυτή την εκδοχή του μυαλού του Γιώργου», καταλήγει η ηθοποιός.

Πηγή φωτογραφίας: Getty Ideal Images

Πηγή: grace.gr

Sports in

Η απίθανη περιγραφή Ισπανού σπίκερ στο γκολ του Ελ Κααμπί (vid)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έβαλε το ιστορικότερο γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στη Φιορεντίνα και έδωσε το ευρωπαϊκό στους ερυθρόλευκους, με τον Ισπανό σπίκερ του ESPN να προσφέρει μία επική περιγραφή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024