Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπέλα Χαντίντ προσγειώνεται στο κόκκινο χαλί των Καννών με Saint Laurent

Η Μπέλα Χαντίντ προσγειώνεται στο κόκκινο χαλί των Καννών με Saint Laurent

Το σούπερ μόντελ εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της βιογραφικής ταινίας του Ντόναλντ Τραμπ «The Apprentice» με ένα slipy see-through look από τη συλλογή AW24 του παριζιάνικου οίκου.

Από την πασαρέλα μέχρι το κόκκινο χαλί, η Μπέλα Χαντίντ έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ τους τελευταίους μήνες, προτιμώντας να μην συμμετέχει στον πυρετώδη ρυθμό της βιομηχανίας της μόδας και να επικεντρωθεί στην υγεία και την ευεξία της.

Η Χαντίντ επέλεξε την τελευταία συλλογή του Anthony Vaccarello για την περίσταση, μπαίνοντας σε ένα see-through slip από το AW24 line-up του Saint Laurent, το οποίο έκανε ντεμπούτο στο Παρίσι τον Φεβρουάριο

Τον τελευταίο καιρό, όμως, έχει αρχίσει να επιστρέφει στις δημόσιες εμφανίσεις, πρώτα με το λανσάρισμα της σειράς αρωμάτων της Orebella και τώρα, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου 2024 των Καννών.

Η μεγάλη επιστροφή

Σήμερα το απόγευμα, το σουπερμόντελ εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης βιογραφικής ταινίας του Ντόναλντ Τραμπ «The Apprentice», σηματοδοτώντας την πρώτη της επιστροφή στο κόκκινο χαλί μετά από 18 μήνες, και φυσικά σέρβιρε ένα lewk. Κοινώς ένα λούκ που δεν θα ξεχάσει κανείς.

Η Χαντίντ επέλεξε την τελευταία συλλογή του Anthony Vaccarello για την περίσταση, μπαίνοντας σε ένα see-through slip από το AW24 line-up του Saint Laurent, το οποίο έκανε ντεμπούτο στο Παρίσι τον Φεβρουάριο.

Σε μια nude απόχρωση που δεν απέχει πολύ από την απόχρωση του δέρματος της Χαντίντ, η εμφάνιση αποτελούνταν από ένα τοπ που δένει στο λαιμό – braless φυσικά –  και μια φούστα pencil με σούρες, που συνδυάστηκε άψογα με ένα ζευγάρι από τα περιβόητα στιλέτα του Vaccarello.

Η Χαντίντ προτίμησε τις χολιγουντιανές μπούκλες. Με την Κυανή Ακτή να χτυπάει θερμοκρασίες 25°C αυτή τη στιγμή, δεν αποτελεί έκπληξη: κανείς δεν θέλει ένα ιδρωμένο κεφάλι στο κόκκινο χαλί, ούτε καν ένα σούπερ μόντελ που κάνει τη μεγάλη επιστροφή του μετά το διάλειμμα.

*Με πληροφορίες από Dazed | Φωτογραφίες: Reuters

Sports in

Συγκλονίζει ο Αλεξανδρής: «Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να ζήσω αυτή τη βραδιά ως φίλαθλος του Ολυμπιακού»

Συγκινητικό ήταν το μήνυμα του Αλέκου Αλεξανδρή για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024