Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όπως όλα δείχνουν, η Μπέλα Χαντίντ λανσάρει μια νέα μάρκα προϊόντων ευεξίας

Όπως όλα δείχνουν, η Μπέλα Χαντίντ λανσάρει μια νέα μάρκα προϊόντων ευεξίας

Η Μπέλα Χαντίντ δημοσίευσε ένα μυστηριώδες teaser για την επερχόμενη μάρκα της, Orabella.

«Αποκαλύψτε την αλχημεία σας στις 5/02», γράφει η λεζάντα σε έναν νέο λογαριασμό στο Instagram (2/5).

Ένα ραπ τραγούδι που ζητούσε το θάνατο της έφτασε πρόσφατα στην κορυφή των charts στο Ισραήλ, ο αριθμός του τηλεφώνου της διέρρευσε και έχει δεχτεί εκατοντάδες απειλές για τη ζωή της

Το τι πραγματικά θα πουλάει η μάρκα παραμένει άγνωστο. Υπάρχει ένα σύντομο βίντεο στη σελίδα του Instagram, αλλά αποτελείται από αφηρημένες εικόνες: ένα μάτι, τον ωκεανό, το σύμπαν και το πιο αινιγματικό απ’ όλα, ένα χρυσό σύμβολο «Β» – το οποίο θα μπορούσε να σημαίνει σχεδόν οτιδήποτε. Bread? (Ψωμί) Barbeque sauce? (Σάλτσα μπάρμπεκιου) Ή ίσως απλά την Μπέλα.

Αυτό δεν είναι το πρώτο βήμα της Χαντίντ στον κόσμο των επιχειρήσεων

Αν αυτό ακούγεται δελεαστικό, υπάρχει ένας σύνδεσμος στο βιογραφικό της σελίδας όπου μπορείτε να μπείτε στη λίστα και να λάβετε μια αποκλειστική παρουσίαση όταν τελικά κυκλοφορήσει.

Έχει μιλήσει ανοιχτά για τους αγώνες της με την ψυχική υγεία και τις εμπειρίες της από τη νόσο του Lyme, μια πάθηση με την οποία διαγνώστηκε για πρώτη φορά το 2012 και η οποία συνεχίζει να φουντώνει, προκαλώντας της, σύμφωνα με τα δικά της λόγια, «βασανιστικό και εξουθενωτικό ψυχικό και σωματικό πόνο»

Παρόλο που οι επίσημες εικόνες και αναρτήσεις είναι πολύ μυστηριώδεις, η Χαντίντ κατέθεσε αίτηση εμπορικού σήματος το 2022 για την Orabella, η οποία περιλαμβάνει προϊόντα που περιλαμβάνουν αρώματα, αρωματικές λοσιόν και έλαια για το σώμα και το πρόσωπο, αρωματικά σαμπουάν, μαλακτικά και προϊόντα για styling.

Αυτό δεν είναι το πρώτο βήμα της Χαντίντ στον κόσμο των επιχειρήσεων: το 2021, συνίδρυσε την Kin Euphorics, μια μάρκα μη αλκοολούχων ποτών «εγκεφαλικής φροντίδας», η οποία υποσχόταν μια ολοκληρωμένη θεραπεία για τη «χρόνια κόπωση, την κατάθλιψη και το άγχος».

Χυδαία παρενόχληση

Η πορεία της Χαντίντ ως μοντέλο έχει γίνει όλο και πιο συναρπαστική, αλλά πρόσφατα πέρασε δύσκολες στιγμές.

Έχει μιλήσει ανοιχτά για τους αγώνες της με την ψυχική υγεία και τις εμπειρίες της από τη νόσο του Lyme, μια πάθηση με την οποία διαγνώστηκε για πρώτη φορά το 2012 και η οποία συνεχίζει να φουντώνει, προκαλώντας της, σύμφωνα με τα δικά της λόγια, «βασανιστικό και εξουθενωτικό ψυχικό και σωματικό πόνο».

Ως Παλαιστίνια-Αμερικανίδα, έχει επίσης υποστεί φρικτή επίθεση λόγω της συμπαράστασης της στην Παλαιστίνη, στον αιματοβαμμένο πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα: ένα ραπ τραγούδι που ζητούσε το θάνατο της έφτασε πρόσφατα στην κορυφή των charts στο Ισραήλ, ο αριθμός του τηλεφώνου της διέρρευσε και έχει δεχτεί εκατοντάδες απειλές για τη ζωή της.

*Με πληροφορίες από: Dazed | Kεντρική φωτογραφία θέματος: ERIC GAILLARD | REUTERS

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024