Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Φιορεντίνα: Ζευγάρι 80άρηδων έρχονται στην Αθήνα για τον τελικό

Φιορεντίνα: Ζευγάρι 80άρηδων έρχονται στην Αθήνα για τον τελικό

Ένας 87χρονος και η 83χρονη σύζυγός του, κάτοχοι διαρκείας της Φιορεντίνα από το 1980, θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον τελικό του Conference League.

Στις 29 Μαΐου η Φιορεντίνα και ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν στην OPAP Arena για το τρόπαιο του Europa Conference League. Ενα ματς που περιμένουν πώς και πώς οι οπαδοί των δύο ομάδων, οι οποίοι αναμένεται να «εξαφανίσουν» τα εισιτήρια που δικαιούνται.

Για τους φίλους των βιόλα, το ταξίδι μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο, ωστόσο κάποιοι δεν αποθαρρύνονται και θα κάνουν τα πάντα για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο 87χρονος Ρέντσο και την 83χρονη Ροζάνα, ένα ζευγάρι από την Τοσκάνη, το οποίο αγαπάει την Φιορεντίνα τόσο ώστε να είναι κάτοχοι διαρκείας από το 1980.

Οι δυο τους, λοιπόν, αποφάσισαν να έρθουν στην Αθήνα για το μεγάλο παιχνίδι και θα το κάνουν διανύοντας 1.200 χιλιόμετρα.

Αυτή θα είναι συνολικά η απόσταση που θα καλύψουν με το αμάξι καθώς θα ταξιδέψουν με πλοίο από το Μπρίντεζι στην Ηγουμενίτσα και από εκεί θα έρθουν στην Αθήνα. Όπως αναφέρει στο σχετικό της θέμα η La Repubblica, ο γιος τους είναι αυτός που φρόντισε να τους κλείσει τα εισιτήρια για τον τελικό, ελπίζοντας ότι οι γονείς του θα πάρουν μια μεγάλη χαρά από την ομάδα τους σε αυτή την ηλικία. Να τη δουν να κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο, ο οποίος θα είναι ο δεύτερος μετά το κύπελλο Κυπελλούχων το 1961.

Τόσες δεκαετίες μετά, οι βιόλα για ακόμη μία φορά, αφού ήταν και στον περσινό τελικό της ίδιας διοργάνωσης, θα διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο και ο Ρέντσο με τη Ροζάνα θα είναι εκεί αυτή τη φορά, δίπλα στην ομάδα που αγαπάνε από παιδιά. Την ομάδα που περιμένει 23 χρόνια για να κατακτήσει μια κούπα.

Sports in

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για το μοναδικό επίτευγμα του Ολυμπιακού (pic)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε μία ανάρτηση για το σπουδαίο επίτευγμα του Ολυμπιακού, που έγινε ο μοναδικός σύλλογος στην ιστορία με ευρωπαϊκό και στην πρώτη ομάδα και στην Κ19 την ίδια σεζόν

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024