Σάββατο 01 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Χαλκίδα: Στο περιβάλλον της 62χρονης αυτός που την δολοφόνησε; - Τα νέα στοιχεία

Χαλκίδα: Στο περιβάλλον της 62χρονης αυτός που την δολοφόνησε; – Τα νέα στοιχεία

Οι γείτονες δεν άκουσαν τον σκύλο να γαβγίζει, κάτι που έκανε όταν έβλεπε κάποιο άγνωστο άτομο

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για την άγρια δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα, με τις Αρχές να στρέφονται στο ευρύτερο περιβάλλον της.

Η γυναίκα, την οποία εντόπισε νεκρή οικογενειακή της φίλη, την περασμένη Παρασκευή (10/5), είχε δεχτεί πέντε μαχαιριές στον αυχένα, κάτι που, δεν είχε εντοπίσει αρχικά ο ιατροδικαστής και θεώρησε ότι σκοτώθηκε λόγω της πτώσης της από τις σκάλες.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν ότι η γυναίκα γνώριζε τον δολοφόνο της

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν ότι η γυναίκα γνώριζε τον δολοφόνο της, καθώς έχουν αρκετά στοιχεία στα χέρια τους που τους οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Πρώτον, οι γείτονες δεν άκουσαν τον σκύλο να γαβγίζει, κάτι που έκανε όταν έβλεπε κάποιο άγνωστο άτομο, ενώ η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη, κάτι που σημαίνει ότι είτε το θύμα άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο είτε ο δράστης γνώριζε πού ήταν το δεύτερο κλειδί το οποίο είχαν μητέρα και κόρη για να ανοίγουν την πόρτα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Στο περιβάλλον της νεκρής ο δράστης; – Σε σοκ η κόρη

Επιπλέον οι Αρχές δεν αποκλείουν την πιθανότητα, κίνητρο της δολοφονίας να ήταν η ληστεία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, από το σπίτι του θύματος λείπει το ποσό των 7.000 ευρώ.

Η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., είπε στο MEGA, πως δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα κάποιος δράστης ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μην είναι γνωστός της οικογένειας ο δράστης.

Ο δικηγόρος της κόρης της 63χρονης, Αθανάσιος Τάρτης, ανέφερε: «Το τι συμβαίνει ακριβώς το ξέρει η αστυνομία. Η κόρη ψάχνει να βρει ποιος ή ποιοι της έκαναν αυτό το μεγάλο κακό. Για εμάς είναι όλα ανοιχτά. Η μία πόρτα ήταν ανασφάλιστη. Το δωμάτιο της κόρης ήταν εκείνο όπου ήταν τα χρήματα. Τα κοσμήματα ήταν αλλού και δεν πρόλαβε ίσως να ψάξει τα άλλα δωμάτια. Το κορίτσι ήταν σε σοκ».

«Ο φημολογούμενος δράστης ήταν στην κηδεία»

Οικογενειακός φίλος της 63χρονης είπε στο «Χαμογέλα και Πάλι», ότι ο φημολογούμενος δράστης ήταν στην κηδεία της 63χρονης.

Ειδικότερα σε ερώτηση αν ο άνθρωπος που φημολογείται πως είναι πιθανότατα ο δράστης κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος απάντησε «Από ότι ξέρω ναι. Και χθες στην κηδεία ήταν».

Ο ίδιος είπε ότι τα χτυπήματα δείχνουν «μίσος. Πρέπει να ήταν συγγενικό πρόσωπο».

Αναφερόμενος στο θύμα, είπε πως «Αυτός ο άνθρωπος, η Μαρία, ήταν ένα πλάσμα αγνό, μία ψυχούλα. Δηλαδή, δεν υπήρχε περίπτωση αυτός ο άνθρωπος να είχε εχθρούς. Δεν θα βρεις άνθρωπο να πει κακή κουβέντα για την Μαρία και δεν ήταν και τόσο πολύ κατάκοιτη. Είχε χτυπήσει λίγο στη μέση, είχε πάει να σηκώσει τη μητέρα της και είχε ένα ράγισμα στη μέση. Από τη δουλειά δεν είχε φύγει, απλά έπαιρνε συνέχεια αναρρωτικές, θα επέστρεφε κάποια στιγμή στη δουλειά».

Χαρακτήρισε δε, περίεργο το γεγονός ότι ο δράστης έψαξε μόνο στο δωμάτιο της κόρης. «Δεν έχει λογική όλο αυτό το πράγμα. Και δεν πήρε χαμπάρι κανένας γείτονας και μέρα μεσημέρι;» διερωτήθηκε.

«Η κόρη είναι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει πολύ. Είναι λίγο κλειστός άνθρωπος, ένας αψυχολόγητος άνθρωπος. Και στην κηδεία ήταν πολύ ψυχρή. Δεν το είδα μόνο εγώ αλλά όλος ο κόσμος. Μία ψυχρότητα. Κανά δύο φορές έπαθε κρίση πανικού, μετά τίποτα. Δεν το καταλάβαινες δηλαδή ότι είναι η κόρη εάν δεν την ήξερες. Δεν υπήρχαν ξεσπάσματα», πρόσθεσε.

Sports in

Τι ενώνει και τι χωρίζει τους Κρόος και Ρόις πριν το φινάλε! (pics)

Ο Τόνι Κρόος και ο Μάρκο Ρόις έχοντας φτάσει στα 35, ανακοίνωσαν ότι αποχαιρετούν τους συλλόγους που έκαναν μεγάλη καριέρα, σε ένα ιστορικό ματς και για τους δύο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 01 Ιουνίου 2024