Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκία: Η τελευταία ανάρτηση της 67χρονης που σκοτώθηκε στο Ουσάκ σε τροχαίο

Τουρκία: Η τελευταία ανάρτηση της 67χρονης που σκοτώθηκε στο Ουσάκ σε τροχαίο

Μόλις δύο μέρες προτού κοπεί το νήμα της ζωής της, η άτυχη γυναίκα είχε ανεβάσει μία φωτογραφία της από τον αρχαιολογικό χώρο της Εφέσου

Μόλις δύο μέρες πριν από το τροχαίο δυστύχημα που της στοίχισε τη ζωή στην Τουρκία, η 67χρονη Νικολέττα Διαμαντάκου – Ροδοπούλου είχε κάνει από την Έφεσο την τελευταία της ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα είχε ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία της από την επίσκεψή της στον αρχαιολογικό χώρο.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη περίπου στις 11:30 το πρωί της Πέμπτης (16/5) στην περιοχή Μπανάζ του Ουσάκ, όπου άλλοι δύο Έλληνες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν όταν το όχημα ανετράπη.

Η 67χρονη γυναίκα, μόλις δύο μέρες πριν από τον τραγικό θάνατό της, είχε αναρτήσει φωτογραφία της από την Έφεσο

Το αυτοκίνητο, το οποίο ήταν νοικιασμένο και το οδηγούσε ένας 59χρονος, κάτω από άγνωστες συνθήκες κι ενώ βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο Σμύρνης – Άγκυρας έπεσε σε χαντάκι κοντά στον κόμβο της Βιομηχανικής Περιοχής του Μπανάζ και αναποδογύρισε.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν από άλλους οδηγούς που είδαν τι συνέβη, ενώ στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρο και όχημα της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με την έρευνα, ο θάνατος της 67χρονης ήταν ακαριαίος καθώς εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου και η 63χρονη συνοδηγός μεταφέρθηκαν στο κρατικό νοσοκομείο του Μπανάζ και βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Πρόεδρος της «Φιλελεύθερης Συμμαχίας» – Είχε κατέβει στις εκλογές

Η δημοτική σύμβουλος Αθηναίων, Δέσποινα Λημνιωτάκη, την αποχαιρέτησε με ανάρτησή της στο Facebook, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε ο συνδυασμός «Κοινωνία αξιών», με τον οποίο η Νικολέτα Διαμαντάκου είχε συνεργαστεί.

Η 67χρονη ήταν πρόεδρος του κόμματος «Φιλελεύθερη Συμμαχία» και πέρυσι στις εκλογές είχαν κατέβει από κοινού ως «Κοινωνία Αξιών – Φιλελεύθερη Συμμαχία».

Το Κόμμα Αξιών στο συλληπητήριο μήνυμά του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Νικολέττα Διαμαντάκου «είχε εργασθεί με όραμα, κοινωνική ευαισθησία και τεράστια υπευθυνότητα για τους σκοπούς και των δύο οργανισμών, αλλά και με έντονη εθελοντική κοινωνική δράση στο Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, στο πλευρό του Μάριου Στρόφαλη, σε όλες τις πολιτιστικές δράσεις που αναλάμβαναν για να αναβαθμίσουν τις υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας».

«Είχε σημαντική προσφορά στον εμπορικό σύλλογο της περιοχής Πατησίων, και πολλές ακτιβιστικές δράσεις για να σωθούν νεοκλασικά κτίρια που ήταν υπό κατάρρευση, να καθαρισθεί και να αναδειχθεί ο Ποδονίφτης και άλλα ρέματα της Αθήνας και για να υπάρξει μέριμνα και προστασία για τους άστεγους και τους μετανάστες στους δρόμους και στα πεζοδρόμια της Αθήνας», προστίθεται στο μήνυμα.

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024