Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
5+1 λόγοι που η Campeón Gaming είναι ο «εργοδότης επιλογής» για τον οποίο όλοι θέλουν να εργαστούν

5+1 λόγοι που η Campeón Gaming είναι ο «εργοδότης επιλογής» για τον οποίο όλοι θέλουν να εργαστούν

Η ευελιξία, οι ίσες ευκαιρίες εξέλιξης για όλους, το work-life balance κι ένα δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον χαρακτηρίζουν μία εταιρεία ως Best Workplace.

Αν φτιάχναμε μία λίστα με τα κύρια χαρακτηριστικά του ιδανικού εργοδότη, η ευελιξία, η διαφορετικότητα και η ισότητα θα ήταν αναμφίβολα στις πρώτες θέσεις, καθώς αυτά τα στοιχεία είναι που κάνουν σήμερα μία εταιρεία να ξεχωρίζει στην ελληνική αγορά εργασίας και να χαρακτηρίζεται «Εργοδότης Επιλογής».

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι αν υπάρχουν όντως τόσο σύγχρονα, ανθρωποκεντρικά και inclusive εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα, να ξέρεις πως η Campeón Gaming, το καινοτόμο iGaming Hub με γραφεία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Λευκωσία, είναι για πολλούς υποψήφιους εργαζόμενους το απόλυτο εργασιακό περιβάλλον. Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τους 5+1 λόγους που εξηγούν γιατί η Campeón Gaming αποτελεί πρότυπο «Εργοδότη Επιλογής» στον οποίο όλοι θέλουν να εργαστούν!

#1 Βραβεύτηκε για 3η χρονιά ως Best Workplace™ Hellas

Ένας ιδανικός εργοδότης οφείλει να συμμερίζεται τις ανάγκες των ανθρώπων του και να δημιουργεί μία εξαίσια εργασιακή εμπειρία, και αυτό είναι κάτι που στην Campeón Gaming, όχι μόνο το γνωρίζουν πολύ καλά, αλλά και το εφαρμόζουν καθημερινά στην πράξη. Έχοντας στον πυρήνα της φιλοσοφίας της τη φράση «Είμαστε οι άνθρωποί μας», η Campeón Gaming βραβεύτηκε για 3η χρονιά ως Best Workplace™ Hellas 2024, από τον φορέα Great Place to Work® Hellas. Η εταιρεία, μάλιστα, κατέκτησε φέτος την 4η θέση, στην κατηγορία 50-250 εργαζόμενοι, έναντι της 6ης θέσης που είχε λάβει πέρυσι στην αντίστοιχη βράβευση. Η βράβευση αυτή, από μόνη της, σημαίνει πολλά.

#2 Δημιουργεί ένα career path για επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη

Είναι γεγονός ότι η εμπειρία που απολαμβάνει κάποιος στην εργασία του, είναι αυτή που εν τέλει καθορίζει την παραγωγικότητα, την εξέλιξη και την πορεία του μέσα στην εταιρεία. Η Campeón Gaming, διαμορφώνοντας ένα συλλογικό και δημιουργικό κλίμα, ένα αυθεντικά ομαδικό περιβάλλον και μία δυναμική ομάδα, παρακινεί τους ανθρώπους της να ενισχύσουν τα soft & hard skills τους και να εξελιχθούν σε ό,τι εκείνοι φιλοδοξούν.

#3 Προσφέρει τα ιδανικά benefits που απογειώνουν την εργασιακή, και όχι μόνο, εμπειρία

Ιδιωτική ασφάλεια με ετήσιο check-up και διαγνωστικές εξετάσεις, healthy snack στο γραφείο για όλους, δωρεάν εκπαιδευτικά courses μέσω του LinkedIn Learning, είναι μερικά από τα προνόμια που παρέχει ο ιδανικός εργοδότης. Ωστόσο, η Campeón Gaming, ως «Εργοδότης Επιλογής», δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά, αλλά μέσω του προγράμματος FlexiPerks, υιοθετεί το μότο “Your Perks, Your Way” και προσφέρει την ευελιξία να προσαρμόσουν οι ίδιοι οι άνθρωποί της τα ιδανικά perks που ταιριάζουν με τις ανάγκες τους, όπως δωρεάν παραγγελίες και σούπερ μάρκετ, κάλυψη γυμναστηρίου και κάρτας μετακινήσεων για τα ΜΜΜ, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα για επιδότηση εκπαιδευτικών σπουδών, και παροχή ψυχολογικής υποστήριξης. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

#4 Εξασφαλίζει ένα πραγματικά ευέλικτο περιβάλλον που προάγει το well-being και worklife balance των ανθρώπων της

Σε μία εποχή που η καθημερινότητα μοιάζει «μαραθώνιος» με τον χρόνο και τις υποχρεώσεις να επηρεάζουν την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, η Campeón Gaming επιδιώκει, όχι απλώς να διατηρήσει την ισορροπία αυτή, αλλά και να την ενισχύσει. Προσφέροντας ένα ευέλικτο και υβριδικό μοντέλο εργασίας με δυνατότητα τηλεργασίας οκτώ μέρες τον μήνα, και έχοντας καθιερώσει πρωτοβουλίες όπως τα “Summer Vibe Fridays”, δηλαδή την πρόωρη αναχώρηση τις Παρασκευές του καλοκαιριού, δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της να διαμορφώσουν έναν ποιοτικό τρόπο ζωής που τους κάνει να αισθάνονται πληρότητα και να επιτυγχάνουν το πολυπόθητο work-life balance.

#5 Πρεσβεύει την ισότητα και τη διαφορετικότητα και το κάνει πράξη με ίσες ευκαιρίες ανέλιξης

Αρκεί να αναφέρουμε πως το 49% του ανθρώπινου δυναμικού της Campeón Gaming αποτελείται από γυναίκες, με το 33% να βρίσκεται σε ανώτερες διοικητικές θέσεις, και ότι περίπου το 20% των ανθρώπων της προέρχονται από χώρες ανά τον κόσμο, για να καταλάβουμε πως όντως πρόκειται για ένα εργασιακό περιβάλλον το οποίο πρεσβεύει και προάγει έμπρακτα την ισότητα και την διαφορετικότητα. Ένα περιβάλλον που προσφέρει ευκαιρίες με αξιοκρατικά κριτήρια, με βάση τις ικανότητες, την απόδοση και τη θέληση του κάθε εργαζόμενου και εξαλείφει κάθε είδους χάσμα. Έτσι, διασφαλίζεται η δίκαιη και αμερόληπτη αναγνώριση και εξέλιξη για όλο το ανθρώπινο δυναμικό, ανεξαρτήτως φύλου και καταγωγής.

#5+1 Η ευελιξία είναι κομμάτι της φιλοσοφίας της και συνώνυμο της επιτυχίας της

Όσο mainstream και γνωστή κι αν είναι η λέξη «ευελιξία», λίγες εταιρείες είναι αυτές που την υιοθετούν πραγματικά ως αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Campeón Gaming, δεν γνωρίζει απλώς τον ορισμό της ευελιξίας, αλλά την ορίζει ως το κύριο χαρακτηριστικό της και την κινητήριο δύναμή της στη δημιουργία ενός εξαίσιου εργασιακού περιβάλλοντος, που θέτει ως προτεραιότητα τους ίδιους τους ανθρώπους της και τις ανάγκες τους.

Όσους λόγους και αν συγκεντρώσουμε εμείς στη λίστα μας, δεν υπάρχει κάποιος καταλληλότερος να εξηγήσει πόσο ιδανικό είναι όντως το εργασιακό περιβάλλον στην Campeón Gaming, παρά οι ίδιοι οι Campeones. Στο βίντεο που ακολουθεί, ο YouTuber & Content Creator, Γιώργος Βαγιάτας, τους «ανακρίνει» με έναν ιδιαίτερο και άκρως χιουμοριστικό τρόπο, για να διαπιστώσει τι είναι αυτό που τους κάνει τόσο χαρούμενους και δημιουργικούς στην εργασιακή τους καθημερινότητα, αναδεικνύοντας την Campeόn Gaming σε Best Workplace™ Hellas 2024.

Μαντέψτε τι ανακάλυψε:

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024