Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η επίσκεψη του Αρναούτογλου στον Σταρόβα - Τι αποκάλυψε για την υγεία του

Η επίσκεψη του Αρναούτογλου στον Σταρόβα – Τι αποκάλυψε για την υγεία του

Οι γιατροί που έχουν αναλάβει τον 61χρονο καλλιτέχνη είναι αισιόδοξοι.

Στο νοσοκομείο παραμένει ο Δημήτρης Σταρόβας, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επισκέφτηκε τον καλό του φίλο και άλλοτε συνεργάτη του στο Τζάνειο και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του, μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει τα πρωινά. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του μουσικού είναι σταθερή και πως οι γιατροί που έχουν αναλάβει τον Δημήτρη Σταρόβα είναι αισιόδοξοι.

Χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Για την ιστορία επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για τον Δημήτρη Σταρόβα για να του μεταφέρω τα περαστικά και όλα αυτά, να σας πω ότι πάμε για το δεύτερο 24ωρο. Τα πράγματα είναι σταθερά. Με πολύ χαμηλά την μπάλα. Χθες τον επισκέφθηκα κιόλας στο νοσοκομείο. Όλα καλά. Σταθερά μεν. Όλα καλά. Περιμένουμε. Και οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι. Εντάξει; Οπότε δε χρειάζεται να περιμένουμε πολλά πράγματα. Είναι εκεί η Άννα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Και ό,τι είναι, θα τα πούμε».

Η εκτίμηση της Ματίνας Παγώνη

«Η γρήγορη μεταφορά του στο νοσοκομείο και η αντιμετώπιση από την ιατρική ομάδα της νευρολογικής κλινικής του Τζανείου, είχε πολύ καλά αποτελέσματα», είπε για την κατάστασή του, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Πρέπει να προσέχουμε κάποια πράγματα, δηλαδή τους προδιαθεσικούς παράγοντες, που είναι η υπέρταση, ο διαβατής και τα πολλά κιλά μας. Αυτά όλα αν τα φροντίζουμε θα αποφεύγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτές τις ασθένειες». «Πιστεύω θα γίνει γρήγορα καλά και θα πάει στο σπίτι του», κατέληξε.

Για την κατάσταση της υγείας του, μίλησε και η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη. «Έχει μια μικρή βελτίωση και είμαστε αισιόδοξοι ως προς την επαναφορά της ομιλίας του. Υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις και έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα».

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024