Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Oλυμπιακός: Πότε αγωνίστηκαν οι Ερυθρόλευκοι και πότε οι άλλες ομάδες των ημιτελικών!

Oλυμπιακός: Πότε αγωνίστηκαν οι Ερυθρόλευκοι και πότε οι άλλες ομάδες των ημιτελικών!

Εδώ, τι είδαμε; Τον Ολυμπιακό να παίζει βράδυ Κυριακής με τον ΠΑΟΚ σε ματς που είχε αναβληθεί. Ασφαλώς «άδειος» και χωρίς πολλές δυνάμεις-απόλυτα φυσιολογικό.

Δεν είχε ενέργεια. Ναι, απολύτως λογικά συνέβη αυτό και άλλωστε όλοι το ομολόγησαν. Όταν έχει ξοδέψει τα πάντα μέσα σου, πώς να επανέλθεις μέσα σε ελάχιστα 24ωρα και πώς να προσγειωθείς μετά το ταξίδι στα ουράνια ένεκα της πρόκρισης στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ;

Ασφαλώς, ίσως έχει τη σημασία του να δούμε πότε ορίστηκαν από τις Λίγκες τα άλλα παιχνίδια των ομάδων που μετείχαν πριν από λίγες ημέρες στα ημιτελικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Γιατί εδώ, ναι μεν αναβάλλουμε τα παιχνίδια πρωταθλήματος ανάμεσα σε δύο ευρωπαϊκά ραντεβού, δεν κάνουμε όμως το ίδιο αμέσως μετά.

Δεν προσφέρουμε μια ανάσα στους Ευρωπαίους, κάτι που παρατηρείται στο εξωτερικό.

Κι όμως, ένα ακόμη 24ωρο ξεκούρασης μπορεί να ήταν «κάτι».

Την περασμένη Τετάρτη είχαμε για την ημιτελική φάση του Κόνφερενς το Μπριζ-Φιορεντίνα. Ολο το …Βέλγιο έπαιξε Σάββατο και Κυριακή, αλλά η Μπριζ θα αγωνιστεί Δευτέρα. Όπως Δευτέρα θα δούμε τη Φιορεντίνα με αντίπαλο τη Μόντσα.

Την Πέμπτη είχαμε Αταλάντα-Μαρσέιγ, Λεβερκούζεν – Ρόμα και Ολυμπιακό-Αστον Βιλα. Τι προκύπτει από τη μίνι έρευνα; Αταλάντα και Ρόμα έδωσαν μάχη την Κυριακή. Προσοχή: μεταξύ τους αγωνίστηκαν, άρα με τον ίδιο βαθμό κούρασης!

Η Μαρσέιγ, πολύ πίσω από τις πρώτες θέσεις στη Γαλλία, Κυριακή αντιμετώπισε τη Λοριάν. Η δε Αστον Βίλα, μια αγωνιστική πριν από το φινάλε της Πρέμιερ Λιγκ, πήρε …οξυγόνο και τη Δευτέρα θα κοντράρει τη Λίβερπουλ σε πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. H δε Λεβερκούζεν, Κυριακή μεν, αλλά ήδη πανηγυρίζει τον τίτλο, δε.

Εδώ, τι είδαμε; Τον Ολυμπιακό να παίζει βράδυ Κυριακής με τον ΠΑΟΚ σε ματς που είχε αναβληθεί. Ασφαλώς «άδειος» και χωρίς πολλές δυνάμεις-απόλυτα φυσιολογικό. Ηττήθηκε. Δεν λέει κάποιος να του κάνει χάρη ο οποιοσδήποτε. Αλλά από την άλλη, βλέπεις το πώς οι άλλες Λίγκες αντιμετωπίζουν τις ομάδες που έφτασαν ψηλά στην Ευρώπη και αναρωτιέσαι γιατί όχι και εδώ κάποια ανάλογη σκέψη. Aλλωστε, με λίγη καλή θέληση και συνεννόηση, ημερομηνίες κενές βρίσκονται…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024