Τρίτη 04 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Στους δρόμους οι τρεις της Κεντροαριστεράς στο φόντο των ευρωεκλογών

Στους δρόμους οι τρεις της Κεντροαριστεράς στο φόντο των ευρωεκλογών

Περιοδεία σε... κοντινά μέρη θα πραγματοποιήσουν Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Χαρίτσης. Στην Κρήτη ο Νίκος Ανδρουλάκης, συνέντευξη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές των κομμάτων εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, με το βάρος να πέφτει σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου σε γειτονιές της Αττικής για τους Στέφανο Κασσελάκη και Αλέξη Χαρίτση, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης θα βρεθεί στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, περιοδεία σε… κοντινά μέρη θα πραγματοποιήσουν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης και ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης.

Το κοινό σημείο των δύο περιοδειών είναι η Νέα Ιωνία, ενώ η τομή αφορά τη μικρή διαφορά… ώρας που θα βρεθούν στην περιοχή.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συνοδευόμενος από υποψήφιους ευρωβουλευτές θα βρίσκεται από τις 09:15 έως τις 10:10 στο Εμπορικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, ενώ ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς θα περιοδεύσει με υποψήφιους ευρωβουλευτές και μέλη του κόμματος στους πεζόδρομους και εμπορικούς δρόμους της περιοχής στις οδούς Ηρακλείου και Μεσολογγίου, όπως και στην αγορά της Αγίας Φωτεινής στις 11:00.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ωστόσο θα συνεχίσει την περιοδεία του και σε άλλες περιοχές του Βορείου Τομέα της Αττικής. Από τις 10:30 έως τις 11:20 θα βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο Αμαρουσίου, ενώ ακολούθως, ώς τις 12:30 θα βρεθεί στο εμπορικό κέντρο Χαλανδρίου, στην πλατεία Αγίου Νικολάου.

Από τις 12:55 έως τις 13:15 θα βρίσκεται στο άλσος της Κηφισιάς – Ανθοκομική Έκθεση, ενώ από τις 13:15 έως 13:40 θα περπατήσει στο κέντρο της Κηφισιάς.

Στην Κρήτη ο Νίκος Ανδρουλάκης

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνηματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης θα περιοδεύσει σήμερα στην Κρήτη.

Στις 09:30 ο Νίκος Ανδρουλάκης θα επισκεφθεί την αγορά του Αρκαλοχωρίου.

Στις 11:00 θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Βασίλη Κεγκέρογλου και στις 12:00 θα επισκεφθεί τον οικισμό σεισμοπλήκτων.

Στις 18:00 θα περιοδεύσει στους Αγ. Δέκα και θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Γόρτυνας Μιχάλη Κοκολάκη.

Στις 19:30 θα μιλήσει στις Μοίρες στην πλατεία δημαρχείου και κατόπιν θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Συνέντευξη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha». Χθες βρέθηκε στη Χίο όπου μεταξύ άλλων πραγματοποίησε κάλεσμα για συσπείρωση ενάντια «στη χαλαρή ψήφο».

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών Κασσελάκη και Χαρίτση

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαΐου θα επισκεφθεί τη Μαγνήσια, ενώ τη Δευτέρα 13 Μαΐου θα περιοδεύσει σε Καρδίτσα και Λάρισα.

Την Τρίτη 14 Μαΐου θα επισκεφθεί την Κομοτηνή όπου και θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση και στη συνέχεια, αλλά και την επόμενη ημέρα 15 Μαΐου, θα περιοδεύσει σε Ξάνθη, Δράμα και Καβάλα.

Ο Αλέξης Χαρίτσης τη Δευτέρα 13 Μαΐου, στις 19:00, θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης εντός της ΔΕΘ. Η εκδήλωση θα έχει θέμα τα περιβαλλοντικά ζητήματα της πόλης.

Sports in

Παναθηναϊκός: Σήμερα η απάντηση Σάρι, έτοιμες οι εναλλακτικές λύσεις

Σήμερα (4/6) αναμένεται να απαντήσει στην πρόταση συνεργασίας του Παναθηναϊκού ο Μαουρίσιο Σάρι – Έτοιμες να ενεργοποιηθούν εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση αρνητικής απάντησης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 04 Ιουνίου 2024