«Όλα για τη Ζωή μας Vita»: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου
Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν και τρόπους για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.
Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Μαΐου, με δύο σημαντικά θέματα για τις ανθρώπινες σχέσεις και την ψυχολογία μας.
Το Σάββατο 11 Μαΐου
Στις 08:50 στο MEGΑ, στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» συζητάμε για τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι στο να κάνουν ουσιαστικές ερωτικές σχέσεις. Επιστήμονες αναλύουν τις παραμέτρους που «δηλητηριάζουν» τις σχέσεις μας, επισημαίνοντας τρόπους που θα μας βοηθήσουν να τις διαχειριστούμε. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η «γυναίκα με τα μαύρα» από το τηλεπαιχνίδι του MEGA «The Chase», Μαρία Μάρκου, η οποία μιλά για τα «δηλητήρια» στις δικές της σχέσεις.

Ακόμα, στην εκπομπή εξετάζουμε τα νεότερα δεδομένα στην αντιμετώπιση του καρκίνου του θυρεοειδούς και μαθαίνουμε πώς θα «ρίξουμε» τα επίπεδα της χοληστερίνης, που σε πολλούς ανέβηκαν μετά το Πάσχα.
Την Κυριακή 12 Μαΐου
Στις 08:50 στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» μιλάμε για τον φόβο που αισθάνονται πολλοί άνθρωποι, πριν μπουν στο χειρουργείο. Κάποιοι μάλιστα, αναβάλλουν επεμβάσεις εξαιτίας της αγωνίας τους. Πόσο δικαιολογημένη είναι αυτή η ανησυχία και πόσο ασφαλή είναι σήμερα τα χειρουργεία;
Σε αυτά τα ερωτήματα επιχειρούν να απαντήσουν χειρουργοί και αναισθησιολόγοι στην εκπομπή. Καλεσμένη η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια Ντόρα Κουτροκόη, η οποία μοιράζεται την προσωπική εμπειρία της από τις επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, μία εκ των οποίων στον εγκέφαλο.
Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μαθαίνουμε για το Pilates και παρακολουθούμε πώς θα εκπαιδεύσουμε το παιδί μας να πηγαίνει στην τουαλέτα.
«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 08:50
#OlaGiaTiZoiMas
- Marfin: Στις φυλακές Ναυπλίου και Μαλανδρίνου οι δύο 42χρονοι
- Κατρίνης: Δεν συνιστά εξωτερική πολιτική η σιωπή, η αμηχανία και η αποδοχή τετελεσμένων
- Μελόνι: Συνεργάτες της διαψεύδουν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο παραίτησης της κυβέρνησης
- Το ΔΣ της ΚΕΔΕ ενέκρινε την κατανομή 5.537 θέσεων του Προγράμματος Απασχόλησης 55+ της ΔΥΠΑ στους Δήμους
- Επίσημο: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη Νίγκρο
- Αντόν Τσέχωφ: Πόσο κακός είναι ο κόσμος…
- Missing Alert για 22χρονη που εξαφανίστηκε την Τρίτη από την περιοχή Ελληνορώσων
- Ο Λένι Κράβιτς αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που γυμνάζεται φορώντας δερμάτινα παντελόνια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442