Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
4 αντηλιακά προσώπου που γίνονται ιδανική βάση για το μακιγιάζ σου

4 αντηλιακά προσώπου που γίνονται ιδανική βάση για το μακιγιάζ σου

Προστάτευσε την επιδερμίδα σου με το κατάλληλο αντηλιακό για εσένα!

Αν υπάρχει ένα προϊόν που πρέπει καθημερινά να χρησιμοποιείς, τότε αυτό σίγουρα είναι το αντηλιακό. Δεν πρέπει να έχει θέση στο νεσεσέρ σου μόνο τις ηλιόλουστες μέρες κι όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, αλλά καθόλη τη χρονιά. Τώρα βέβαια που το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα αντηλιακά προσώπου έχουν την τιμητική τους και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να λείπουν από την καθημερινή περιποίηση.

Στην αγορά θα βρεις πολλά προϊόντα για αντηλιακή προστασία και μαύρισμα, αλλά μην ξεχάσεις να επιλέξεις το αντηλιακό που ταιριάζει καλύτερα στην επιδερμίδα σου. Εμείς συγκεντρώσαμε τέσσερα αντηλιακά προσώπου που αποτελούν την ιδανική βάση για το μακιγιάζ σου.

Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Beauty of Joseon Relief Sun Rice Probiotics

Αντιμετώπισε την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας και εκθέσου άφοβα στις ακτίνες του ήλιου με την κατάλληλη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, ενυδατώνοντας συγχρόνως την επιδερμίδα. Η κρεμώδης σύνθεση της αντηλιακής κρέμας Beauty Of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics είναι εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα ρυζιού και δημητριακών που έχουν υποστεί ζύμωση, τα οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες B, C, E, αμινοξέα και μεταλλικά στοιχεία. Εφαρμόζεται ευχάριστα, δένει υπέροχα με την επιδερμίδα και της εξασφαλίζει την απαραίτητη θρέψη.

Αντηλιακό Προσώπου La Roche Posay Anthelios Uvmune

Η αντηλιακή αυτή κρέμα είναι αρκετά ανθεκτική στο νερό και στην άμμο. Δεν τσούζει τα μάτια, είναι αόρατη, με ενυδατική υφή, αλλά χωρίς άρωμα. Χάρισε στο δέρμα σου ισχυρή προστασία και λαμπερή όψη, χωρίς ενοχλητικές γυαλάδες.

Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Frezyderm Sun Screen Velvet

Μια πρωτοποριακή διάφανη αντηλιακή προστασία προσώπου με μοναδική καλλυντική συμπεριφορά και άριστη εφαρμογή μ’ ένα άγγιγμα. Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology η μοναδική σύνθεσή του αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέρει ματ όψη για 6 ώρες απορροφώντας το σμήγμα και απαλύνει την όψη των ρυτίδων. Η διάφανη, μη λιπαρή υφή του δεν αφήνει λευκή χροιά και το καθιστά άριστη βάση για μακιγιάζ. Προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο.

Αντηλιακό Προσώπου Vichy Ideal Soleil 

Με λεπτόρρευστη υφή και ματ αποτέλεσμα, για μικτές, λιπαρές και ευαίσθητες επιδερμίδες, η αντηλιακή αυτή κρέμα έχει λεπτόρρευστη αδιάβροχη υφή για προστασία από τον ήλιο. Η επιδερμίδα παραμένει ματ ενώ παράλληλα προστατεύεται από τον ήλιο και τη φωτογήρανση, ενώ αποκαλύπτεται η ιδανική ματ επιδερμίδα.

Πάρε μια ιδέα από τα αντηλιακά προσώπου που κυκλοφορούν στην αγορά και κάνε τη δική σου επιλογή ανάμεσα σε μία ατελείωτη ποικιλία προϊόντων που μπορείς να βρεις στο SHOPFLIX.gr.

Και μην ξεχνάς πως ο Μάιος στο SHOPFLIX είναι ο μήνας σου! Πρόλαβε δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς για να φροντίσεις και να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Βρες με ένα κλικ όλα τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης που αγαπάς και για αγορές άνω των 30€ κέρδισε τα μεταφορικά!

Sports in

Μεγάλη ανατροπή για τη Super League της νέας σεζόν – Ποιος είναι το φαβορί για τον τίτλο…

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πήρε το φετινό πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι το φαβορί για το επόμενο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024