Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντηλιακές πούδρες με χρώμα: Οι 4 αγαπημένες μας κοστίζουν κάτω από 25 ευρώ

Αντηλιακές πούδρες με χρώμα: Οι 4 αγαπημένες μας κοστίζουν κάτω από 25 ευρώ

Για προστασία και λάμψη που διαρκούν για ώρες!

Όταν μιλάμε για προστασία από τον ήλιο και συγχρόνως λάμψη, οι αντηλιακές πούδρες είναι το must have προϊόν που πρέπει να υπάρχει στην τσάντα μας, ειδικά τώρα που ο ήλιος κάνει όλο και πιο συχνά την εμφάνισή του. Στα θετικά νέα, έχουμε να σου προτείνουμε τέσσερις οικονομικές πούδρες που τηρούν όλα όσα σου υπόσχονται.

Η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη χειμώνα-καλοκαίρι. Ασχέτως με το αν καίει ο ήλιος κι αν είναι ορατός, οι ακτίνες UVA & UVB παραμονεύουν, βλάπτοντας το δέρμα σου. Αν θες, λοιπόν, να έχεις προστασία από τον ήλιο, χωρίς όψη που να γυαλίζει και με ατέλειες, τότε μια αντηλιακή πούδρα με χρώμα πρέπει να υπάρχει πάντα στην τσάντα σου. Χαρίζει λαμπερή υφή, απλώνεται εύκολα, προσφέροντας συγχρόνως την απαραίτητη προστασία.

Βρήκαμε τέσσερις οικονομικές και αποτελεσματικές αντηλιακές πούδρες με χρώμα, για σένα που θες να φροντίζεις την επιδερμίδα σου και να τη διατηρείς λαμπερή.

Foundation Avène Couvrance Compact Comfort Cream SPF 30

Το foundation της Avène ενοποιεί τον τόνο του δέρματος και καλύπτει τις μικρές ατέλειες. Προσφέρει εξαιρετική ικανότητα κάλυψης και αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες, ενώ εφαρμόζεται εύκολα με απαλές κινήσεις. Μπορείς να το απλώσεις ομοιόμορφα είτε με τα δάχτυλα, είτε με σφουγγαράκι ή πινέλο. Το προϊόν είναι υποαλλεργικό.

Αντηλιακό Προσώπου Bioderma Photoderm Max Compact Mineral Spf50

Η πούδρα Bioderma Protoderm, προστατεύει με ασφάλεια από τα ηλιακά εγκαύματα και εμποδίζει τις αντιδράσεις δυσανεξίας στον ήλιο ενώ βοηθά στην καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Εφάρμοσέ τη σε στεγνό δέρμα, πριν εκτεθείς στον ήλιο. Υποαλλεργική και χωρίς άρωμα, η πούδρα αυτή διατίθεται σε δύο αποχρώσεις: Claire (light ανοικτή απόχρωση) και Doree (golden σκούρα απόχρωση).

Αντηλιακό Προσώπου Youth Lab Oil Free Compact Cream Medium Color SPF50

Δεν είναι μια συνηθισμένη πούδρα, αλλά μια αντηλιακή κρέμα σε μορφή compact make-up που προσφέρει ισχυρή αντηλιακή προστασία από τη UVA & UVB ηλιακή ακτινοβολία. Η μη λιπαρή σύνθεση που έχει, προσαρμόζεται στο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, ενώ ελαχιστοποιεί την όψη των πόρων του δέρματος, χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα και ομοιόμορφη όψη που παραμένει σταθερή και αναλλοίωτη για πολλές ώρες. Ένα προϊόν δερματολογικά ελεγμένο, με βιταμίνη Ε για ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματος.

Αντηλιακό Προσώπου Tommy G Sun Kissed Protection Πούδρα SPF15

Τώρα μπορείς να έχεις ηλιοκαμένο πρόσωπο κάθε μέρα όλο το χρόνο, χάρη στη Sun Protection Powder SPF 15. Το προϊόν αυτό προσφέρει ομοιομορφία, λάμψη και ηλιοκαμένη εμφάνιση στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα την προστατεύει και την περιποιείται. Απλώνεται τέλεια αφήνοντας ματ αποτέλεσμα, ενώ είναι ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα.

Ό,τι κι αν ψάχνεις για την περιποίηση του προσώπου σου θα το βρεις στο SHOPFLIX.gr και θα το παραλάβεις γρήγορα κι εύκολα στην πόρτα σου.

Tώρα, που το SHOPFLIX γιορτάζει τα 2α γενέθλιά του κάνει ΔΩΡΟ τα μεταφορικά για όλα τα καλάθια από 40€ και μέχρι 35 κιλά! Και μην ξεχνάτε, 5€ κουπόνι για την επόμενη αγορά σε κάθε παραγγελία!

Sports in

Οργή λαού κατά Αλαφούζου και Τερίμ: «Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος, ντροπή σας» (pics+vid)

«Έκρηξη» και στα social media κατά του ιδιοκτήτη και του προπονητή του Παναθηναϊκού για τη νέα αποτυχημένη χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024