Τετάρτη 29 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Τσιτσιπάς προπονήθηκε με τον Ναδάλ στη Ρώμη (vid)

Ο Τσιτσιπάς προπονήθηκε με τον Ναδάλ στη Ρώμη (vid)

Οι δύο τενίστες προετοιμάζονται εν όψει των υποχρεώσεών τους στο Rome Masters.

Με τον Ράφαελ Ναδάλ προπονήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το μεσημέρι της Τρίτης (07/05) ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών τους στο Rome Masters.

Ο Ισπανός τενίστας θεωρείται και είναι master της χωμάτινης επιφάνειας και περιμένει να επιστρέψει στη δράση και στα συνηθισμένα στάνταρ απόδοσής του.

Οι δύο τενίστες βρέθηκαν στο κορτ του Foro Italico, με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί από κοντά τα χτυπήματα των δυο κορυφαίων αθλητών.

Ο Έλληνας τενίστας θα κάνει πρεμιέρα από τον δεύτερο γύρο κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Στρουμφ – Κατσίν, ενώ ο Ισπανός θα ξεκινήσει από τον πρώτο γύρο εναντίον κάποιου τενίστα από τα προκριματικά.

Δείτε το βίντεο:

Η κλήρωση του Τσιτσιπά

Ο Στέφανος ως seeded player περνάει άνευ αγώνα τον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γιαν-Λέναρντ Στρουφ – Πέδρο Κατσέν.

Στον τρίτο γύρο έχει ως υποψήφιο αντίπαλο τον Κάμερον Νόρι. Στους «16» έχει ως πιθανούς αντιπάλους τους Φέλιξ Οζιέ Αλιασίμ και Αλεξ Ντε Μινόρ, στα προημιτελικά τον Αντρέι Ρούμπλεφ και στα ημιτελικά τον περσινό πρωταθλητή, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, από τον οποίο είχε ηττηθεί πέρσι στα ημιτελικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας θέλει να κάνει μια καλή πορεία, προκειμένου να αποκτήσει ρυθμό ενόψει του Ρολάν Γκαρός και να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην πρώτη πεντάδα της παγκόσμιας κατάταξης της ATP.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου και τα συγχαρητήρια από ΠΑΕ και ΚΑΕ (pics)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πόλο, ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, με τις ΠΑΕ και ΚΑΕ να δίνουν τα συγχαρητήριά τους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 29 Μαϊου 2024