Το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στο Final Four της Euroleague έκανε η Φενέρμπαχτσε, η οποία επιβλήθηκε με 89-78 της Μονακό εντός έδρας στο Game 3 για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Έτσι η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε το 2-1 και θα επιχειρήσει την Παρασκευή να τελειώσει τη σειρά.
Η πρώτη περίοδος ήταν η πιο αμφίρροπη της αναμέτρησης, με τους Μονεγάσκους να έχουν το προβάδισμα. Όμως από το δεύτερο δεκάλεπτο οι Τούρκοι πήραν τα ηνία του αγώνα και σιγά-σιγά έχτισαν μια διαφορά. Το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς παρέμενε στο κόλπο του αγώνα, όμως η Φενέρ ήταν εκείνη που πήρε εν τέλει το ροζ φύλλο αγώνα.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς με 14 πόντους, ενώ ο Νικ Καλάθης μέτρησε 13 πόντους. Καλές εμφανίσεις έκαναν επίσης οι Τάιλερ Ντόρσεϊ και Γιώργος Παπαγιάννης με 8 έκαστος. Από την άλλη, 23 πόντους είχε Άλφα Ντιάλο.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.