Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η GIOSEPPO μας προσκαλεί στη Μore is Everything νέα κολεξιόν της

Η GIOSEPPO μας προσκαλεί στη Μore is Everything νέα κολεξιόν της

Η ισπανική εταιρεία υποδημάτων δημιουργεί παπούτσια με άνεση, πολυχρηστικότητα και ποιότητα που δεν θα θέλουμε να βγάλουμε από τα πόδια μας.

Μπορεί για την ελληνική αγορά η Gioseppo να φαίνεται μία νέα πρόταση στην αγορά των υποδημάτων αλλά η εταιρεία μετράει πάνω από 30 χρόνια παρουσίας. Ερχόμενη από την όμορφη Ισπανία έχει ντύσει με τα παπούτσια της τα πόδια χιλιάδων ανθρώπων και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών με την ποιότητα, τον σχεδιασμό και τις προσιτές τιμές. Όλο αυτό σε συνδυασμό με βιώσιμες πρακτικές που ενισχύουν την κυκλική οικονομία, την προστασία του περιβάλλοντος και την κοινωνική δικαιοσύνη που πλαισιώνονται στο σχετικό πρότζεκτ τους Have A Nice World, ολοκληρώνουν το προφίλ της εταιρείας.

Στην τελευταία τους κολεξιόν, η Gioseppo Woman εμπνέεται από τη μάντρα «Μore is Everything» και κυκλοφορεί με περισσότερα χρώματα, περισσότερες πινελιές και περισσότερα σχέδια. Μάλιστα, οι νέες προτάσεις αναδεικνύονται μέσα από τη συνεργασία τους με την Elsa Pataky (τη διεθνούς φήμης ηθοποιό γνωστή για τους ρόλους της σε επιτυχίες του Χόλιγουντ αλλά και σε ισπανικές παραγωγές) που παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία από στυλ, που καλύπτουν τις πιο σημαντικές ανάγκες που ψάχνουμε όλοι σε ένα παπούτσι: άνεση, πολυχρηστικότητα και ποιότητα.

Στη νέα σεζόν θα βρείτε μία πολύ ενδιαφέρουσα χρωματική παλέτα, σε απαλούς παστέλ τόνους και ζωηρές αποχρώσεις που συνδυάζουν μεταλλικές πινελιές και καλοκαιρινά υλικά.

Τα σανδάλια θα σας κερδίσουν το ενδιαφέρον γιατί αφενός βγαίνουν σε διάφορα στυλ για όλα τα γούστα και αφετέρου στην πιο προχωρημένη γραμμή τους, οι αλυσίδες, τα καρφιά και τα κρύσταλλα θα κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Στη συλλογή θα βρείτε και πιο κλασικά μοντέλα, με υλικά όπως η γιούτα, η ράφια και το σουέτ που θα σας φέρουν πιο κοντά στη φύση. Η χειροποίητη αισθητική δεν περνά απαρατήρητη ούτε στις μπαλερίνες, όπου το πλεκτό σχέδιο γίνεται ο πραγματικός πρωταγωνιστής.

Και στα αθλητικού ύφους υποδήματα (sneakers), οι προτάσεις παρουσιάζουν νέους σχεδιασμούς, με ένα συνδυασμό διαφορετικών υφών που δημιουργεί ένα ενδιαφέρον mix & match, με το νεοπρέν να κερδίζει τους πιο τολμηρούς.

Ο κοινός παρονομαστής σε όλα τα παραπάνω για την Gioseppo Woman παραμένει η άνεση. Η σφραγίδα Podologic στα υποδήματά της αντιπροσωπεύει την καινοτόμο αξία της μάρκας ως αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας που έρχεται από τη συνεργασία της με ειδικούς ποδίατρους στην υγεία των ποδιών. Η εστίασή τους στην ποιότητα συνδυάζεται με κομψά σχέδια που θα προσθέσουν μια εκλεπτυσμένη πινελιά σε όλες τις εμφανίσεις σας.

Και επειδή όπως είπαμε στην αρχή, η βιωσιμότητα είναι κομμάτι της εταιρικής τους κουλτούρας, σημειώνεται ότι η καλοκαιρινή συλλογή της ισπανικής μάρκας τηρεί τα περιβαλλοντικά κριτήρια που καθορίζει η Leather Working Group, η οποία εγγυάται την υπεύθυνη παραγωγή δέρματος. Σε αυτό να προσθέσουμε ότι οι νέες προτάσεις ενσωματώνουν περισσότερα ανακυκλωμένα και οργανικά υλικά.

Sports in

Μόλις 2/8 προέβλεψαν σωστά: Ποιοι βρήκαν τα ζευγάρια του Final 4 και ποιοι πήγαν… κουβά (vids+pic)

Τι είχαν προβλέψει οι Βεζένκοφ, Ντόντσιτς, Τζόκοβιτς, Μπογκντάνοβιτς, Ράις, Μπατίστ, Τζινόμπιλι και Ούντοχ πριν τα playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024