Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα την Μπαρτσελόνα για το Game 3 των πλέι οφ της Euroleague, όπου θα κυνηγήσει να υπερασπιστεί στο ΣΕΦ το πλεονέκτημα που πήρε από τα ματς στη Βαρκελώνη.
Όλα αυτά θα επιχειρήσει να τα κάνει δίχως τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος τελικά δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση.
Ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων κρίθηκε ανέτοιμος, καθώς θυμίζουμε πως τον ταλαιπωρούσε μία ίωση και δεν είχε ταξιδέψει στην Ισπανία για τα Game 1 και 2, συνεπώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να μην ρισκάρει την παρουσία του. Εκτός θα είναι επίσης οι Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Τανούλης.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.
Ξέσπασε ο Εργκίν Αταμάν κατά του προέδρου της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι, μετά τις υποτιμητικές δηλώσεις του τελευταίου που ακολούθησαν τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια – «Θα φύγω όταν μου το πει ο Γιαννακόπουλος», είπε για το μέλλον του ο Τούρκος τεχνικός.