Τετάρτη 22 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ζήσαμε μία νέα, αναβαθμισμένη εμπειρία Κωτσόβολος που έκανε level up στη σχέση μας με την τεχνολογία

Ζήσαμε μία νέα, αναβαθμισμένη εμπειρία Κωτσόβολος που έκανε level up στη σχέση μας με την τεχνολογία

Επισκεφθήκαμε το νέο κατάστημα στη Νέα Σμύρνη και ζήσαμε μία πρωτόγνωρη αγοραστική εμπειρία από άλλη εποχή!

Παρασκευή μεσημέρι στην «καρδιά» της άνοιξης, το σίγουρο είναι πως κανείς δεν θέλει να βρίσκεται στο γραφείο. Και ενώ κάποιοι λαχταρούν να βρεθούν σε αμμουδερές ακτές και λιθόστρωτα στενά, εγώ την Παρασκευή που μας πέρασε δεν έβλεπα την ώρα να κλείσω τον υπολογιστή και να διασχίσω φουριόζα την πεζογέφυρα που οδηγεί από την κάθοδο της Λεωφόρο Συγγρού στην άνοδο. Βλέπεις, στο ακριβώς απέναντι κτήριο από το κτήριο στο οποίο στεγάζεται το γραφείο μου, με περίμενε μία νέα, πρωτόγνωρη εμπειρία, μία αγοραστική εμπειρία η οποία θα με έκανε να αναθεωρήσω για τον τρόπο που θέλω να απολαμβάνω τις αγορές μου, ειδικά όταν αυτές αφορούν στην τεχνολογία.

Και πράγματι, όταν πέρασα την είσοδο του νέου, αναβαθμισμένου καταστήματος Κωτσόβολος στη Νέα Σμύρνη, σχεδόν την ίδια στιγμή που η Ολυμπιακή φλόγα έκανε στάση έξω από το κατάστημα, μιας και η Κωτσόβολος είναι Υποστηρικτής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας «ΠΑΡΙΣΙ 2024», ένιωσα πως περνάω σε μία Nέα Eποχή στην οποία τα προϊόντα, οι υπηρεσίες, ακόμη και ο τρόπος που είναι διαμορφωμένο ένα κατάστημα, συμβαδίζουν και αλληλοσυμπληρώνονται με σκοπό να καλύψουν κάθε μου ανάγκη. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως αν θέλεις και εσύ να πραγματοποιείς εύκολα και γρήγορα τις αγορές σου σε προϊόντα τεχνολογίας, να απολαμβάνεις καινοτόμες υπηρεσίες και να ανακαλύπτεις τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις, ο πιο high tech προορισμός είναι στη Λεωφόρο Συγγρού στον Κωτσόβολο, γιατί εδώ όλα είναι Σπίτι και Τεχνολογία!

Η Νέα Εμπειρία Κωτσόβολος μας υπόσχεται μία Καλύτερη Ζωή μέσα από την τεχνολογία

Αλήθεια, πόσο εύκολο είναι να περιηγηθείς σε ένα κατάστημα τριών ορόφων, δηλαδή 3.020 τ.μ., το οποίο περιλαμβάνει μία τεράστια γκάμα από χιλιάδες προϊόντα τεχνολογίας και να βρεις άμεσα αυτό που ζητάς, χωρίς να χάσεις πολύτιμο χρόνο; Κι όμως, είναι πολύ πιο εύκολο από όσο πιστεύεις και θα το διαπιστώσεις με μία επίσκεψη στο ανακαινισμένο κατάστημα Κωτσόβολος. Μιλώντας για εμένα, αυτό ήταν που με ενθουσίασε από τα πρώτα κιόλας λεπτά που βρισκόμουν εκεί, εκτός από τη χορευτική μουσική που έφτανε στα αυτιά μου και από το καινοτόμο design του καταστήματος, ήταν το γεγονός πως διαθέτει δωρεάν parking, είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρία αλλά και χωρισμένο με τέτοιον τρόπο, ώστε να προσφέρει μια μοναδική αγοραστική εμπειρία!

Για παράδειγμα, διαθέτει express ταμεία, Κ2Β spot όπου εξειδικευμένοι σύμβουλοι προσφέρουν λύσεις για κάθε επιχείρηση, Service Point με έμπειρους τεχνικούς οι οποίοι αναλαμβάνουν την επισκευή smartphone, tablet και laptop για να τη φέρουν εις πέρας σε μία ώρα, διαδραστικό σημείο ανακύκλωσης ώστε να κάνουμε #React για το περιβάλλον, καθώς και Quick point για όσους θέλουν να παραλάβουν άμεσα την ηλεκτρονική τους παραγγελία.

Ωστόσο, τα σημεία που «κλέβουν» τις εντυπώσεις, είναι το σημείο που μας «προσφέρει» την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία Apple, καθώς και η gaming area που περιλαμβάνει τον πιο high end εξοπλισμό και είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις πιο επικές νίκες!

Καθώς ανακάλυπτα τα areas του νέου καταστήματος και ενώ η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός Μαντώ Γαστεράτου μαζί με την παρουσιάστρια Κατερίνα Ζαρίφη ξεσήκωναν και παρακινούσαν τους επισκέπτες να συμμετέχουν σε ένα «Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού» με μοναδικά δώρα τεχνολογίας, μία χαμογελαστή κοπέλα με προσκάλεσε να απολαύσω λίγες στιγμές pampering. Φυσικά, δεν μπορούσα να αρνηθώ έπειτα από ένα οκτάωρο στο γραφείο και λίγα λεπτά αργότερα καθόμουν μπροστά από έναν καθρέφτη με φώτα, σε μία καρέκλα κομμωτηρίου και συμμετείχα στο barbering and styling event από το οποίο απέκτησα τις πιο καλοσχηματισμένες μπούκλες, δηλαδή το ιδανικό χτένισμα για τη βραδινή έξοδο που είχα προγραμματίσει.

Βλέποντας τους υπόλοιπους επισκέπτες να απολαμβάνουν ξέγνοιαστοι τη βόλτα τους από όροφο σε όροφο, να δοκιμάζουν και να συγκρίνουν προϊόντα, να συζητούν με τους συμβούλους πωλήσεων που υπήρχαν σε κάθε section και ήταν πρόθυμοι να λύσουν κάθε απορία, συνειδητοποίησα πως αυτό που κάνει τελικά το νέο κατάστημα Κωτσόβολος στη Νέα Σμύρνη τόσο διαφορετικό από όσα έχω επισκεφθεί μέχρι σήμερα, είναι πως σου αποδεικνύει πώς μπορείς να κάνεις καλύτερη τη ζωή σου, μέσα από την τεχνολογία. Όχι μόνο μέσα από τα χιλιάδες προϊόντα, τις λύσεις και τις υπηρεσίες που διαθέτει, αλλά μέσα από την εμπειρία που προσφέρει σε οποίον αποφασίζει να το επισκεφθεί.

Αφού αγόρασα μία ρετρό συσκευή για την κουζίνα και ένα εργαλείο hairstyling για τη μητέρα μου, τα οποία παρέλαβα από το ταμείο express, χωρίς στην κυριολεξία να περιμένω ούτε λεπτό, έφυγα από το κατάστημα κρατώντας μία μεγάλη, κόκκινη σακούλα στην αγκαλιά μου. Ήξερα πως πλέον κάθε φορά που θα χρειαζόμουν κάποιο νέο, high tech gadget, όταν θα χρειαζόταν επισκευάσω το laptop μου ή ή να ανανεώσω το σπίτι μου με καινούργιο πλυντήριο ή ψυγείο, το νέο κατάστημα Κωτσόβολος επί της Λεωφόρου Συγγρού στη Νέα Σμύρνη, θα είναι ο μοναδικός προορισμός, ένας κόσμος γεμάτος, όχι μόνο με προϊόντα τεχνολογίας για το σπίτι και τις επιχειρήσεις, αλλά και με ολοκληρωμένες λύσες και υπηρεσίες. Γιατί εδώ, όλα είναι Σπίτι και Τεχνολογία.

Δείτε τα highlights από το τριήμερο opening party του αναβαθμισμένου καταστήματος Κωτσόβολος στη Λεωφόρο Συγγρού, κάνοντας κλικ εδώ:

Sports in

Αφιέρωμα της Euroleague στον Ολυμπιακό ενόψει του Final Four (vid)

Η Euroleague ετοίμασε ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα για τον Ολυμπιακό με αφορμή το Final Four του Βερολίνου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Μαϊου 2024