Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Διαδημοτική συνεργασία για τις μετακινήσεις των φοιτητών

Διαδημοτική συνεργασία για τις μετακινήσεις των φοιτητών

Τρεις Δήμοι προχώρησαν στη δημιουργία διαδημοτικής συνεργασίας με σκοπό την μεταφορά των φοιτητών προς την Πανεπιστημιούπολη.

Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών και φοιτητριών που μετακινούνται προς την Πανεπιστημιούπολη, τρεις δήμαρχοι ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να δημιουργήσουν διαδημοτική συγκοινωνία.

Αυτό αποφασίστηκε σε μια δεύτερη συνάντηση που πραγματοποίησαν οι Δήμαρχοι Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος, Ιλίου Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου και Αγ. Αναργύρων – Καματερού Σταύρος Τσίρμπας.

Οι Δήμαρχοι, αποφάσισαν, έχοντας κάνει δεκτή σχετική πρόταση του κυρίου Σίμου στην πρώτη συνάντηση, να καταρτιστεί προγραμματική σύμβαση για τη δημιουργία διαδημοτικής συγκοινωνίας που θα μεταφέρει φοιτητές και φοιτήτριες στην Πανεπιστημιούπολη, μετά τις σχετικές επαφές με τον Ο.Α.Σ.Α. και τη δέσμευση του Οργανισμού να εγκρίνει τη λειτουργία της γραμμής, σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο Δήμος Πετρούπολης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Πετρούπολης τέλη Ιανουαρίου είχε συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή Συγκοινωνιακής και Εμπορικής Λειτουργίας του Ο.Α.Σ.Α. , Δημήτρη Αποστολίδη, στον οποίο αιτήθηκε την δημιουργία απευθείας γραμμής που να συνδέει την Πετρούπολη με την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη, με σκοπό να διευκολυνθεί η μετακίνηση των πολλών φοιτητών/φοιτητριών που κατοικούν στην πόλη.

Πρώτη προτεραιότητα οι δημόσιες συγκοινωνίες στο Ίλιο

Προ ημερών υπενθυμίζουμε, ότι η Δήμαρχος Ιλίου, είχε συνάντηση με με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ κ. Γιώργο Σπηλιόπουλο, στην οποία συζητήθηκαν οι προοπτικές ενίσχυσης της συνεργασίας στον τομέα των δημοσιών μεταφορών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μάλιστα, οι δύο πλευρές ανέλυσαν τη στρατηγική σημασία της βελτίωσης των μεταφορών και την ενίσχυση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Επιπλέον, διερευνήθηκαν πιθανές αναδιαμορφώσεις λεωφορειακών γραμμών και δημιουργία νέων ως καινοτόμες λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών του Ιλίου.

Sports in

Ολοταχώς για sold-out η Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League

Τα πέντε χιλιάδες εισιτήρια για τον τελικό του Conference League, έχουν ήδη εξασφαλίσει οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα και πάνε φουλ για sold out.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024