Σοφία Μπους: Πρώτη επίσημη εμφάνιση με τη σύντροφό της Άσλιν Χάρις
Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό και αντάλλαξαν και ένα φιλί στο μάγουλο.
Η ηθοποιός Σοφία Μπους βρέθηκε μαζί με την σύντροφό της Άσλιν Χάρις στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 27 Απριλίου. Στην εκδήλωση συγκεντρώθηκαν σημαντικές προσωπικότητες των ΗΠΑ, ανάμεσά τους και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.
Το coming out
Πριν λίγες ημέρες η Σοφία Μπους που υπήρξε παντρεμένη με τον Γκραντ Χιουζ αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι είναι queer: «Είμαι queer, μπορώ επιτέλους να ανασάνω, δεν περίμενα να βρω τον έρωτα σε αυτή τη συνθήκη. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω: Δεν το αντιλήφθηκα μέχρι που το αντιλήφθηκα» έγραψε η Μπους.
Η σύντροφος Άσλιν Χάρις έχει δύο παιδιά που είχε αποκτήσει με τη σύζυγό της Άλι Κρίγκερ με την οποία χώρισαν το 2023.
Ιδιαίτερα ευτυχισμένες στη πρώτη τους κοινή εμφάνιση
Η 41χρονη ηθοποιός του «One Tree Hill» φορούσε ένα στράπλες μαύρο φόρεμα με μεγάλα κουμπιά και συχνά ψιθύριζε στο αυτί της 38χρονης συντρόφου της. Η Χάρις φορούσε ένα μαύρο κοστούμι με χρυσές λεπτομέρειες.
- Αμερικανίδες θα ταξίδευαν στο Μιλάνο με 73 κιλά ναρκωτικών μέσα στις βαλίτσες – Συνελήφθησαν στο Ελ. Βενιζέλος
- Live streaming: Ολυμπιακός Β’ – Μαρκό
- Google: Αφαιρεί ορισμένες από τις περιλήψεις της Τεχνητής Νοημοσύνης της – Ποιος ο λόγος
- Καρδίτσα – Ολυμπιακός 80-120: Ισοπεδωτικοί οι «ερυθρόλευκοι» με κορυφαίο τον Πίτερς
- Γάζα: Το Ισραήλ σκότωσε τρεις και τραυμάτισε εννιά ανθρώπους – Στους 21 οι νεκροί από το κρύο
- Αυτό είναι το πρόστιμο για τις αντιολισθητικές αλυσίδες – Πού είναι υποχρεωτικές



