Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το δεύτερο παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1, με τους παίκτες των Πράσινων να πανηγυρίζουν τη μεγάλη αυτή νίκη στα αποδυτήρια της ομάδας.
Μέσα στους πανηγυρισμούς ένα βίντεο έπιασε τον Εργκίν Αταμάν να είναι έξαλλος έναν ισραηλινό (πιθανότατα φίλαθλο της Μακάμπι) ο οποίος είχε βρεθεί στον χώρο των αποδυτηρίων, με αποτέλεσμα ο έμπειρος τεχνικός να επιθυμεί την αποχώρησή του.
«Ποιος είναι αυτός ο τύπος; Ποιος είναι; Τι κάνεις στα αποδυτήριά μας;», ανέφερε ο προπονητής του «τριφυλλιού», με τον Ισραηλινό να απαντά «Είμαι από το Ισραήλ», κάτι που δεν ηρέμησε τον Αταμάν που συνέχισε να καλεί την ασφάλεια του γηπέδου για να τον απομακρύνει.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Η Μπριζ νίκησε 5-3 τη Γκενκ το μεσημέρι της Παρασκευής (26/12) σε ένα τρομερό ματς για την 20η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος, με τον Χρήστο Τζόλη να μοιράζει τρεις ασίστ και να περνάει τέταρτος στη συνολική λίστα για το 2025 στον κόσμο.