Νίσυρος: Συνελήφθη 62χρονος για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους – Τον κατήγγειλε πατέρας
Κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση ανηλίκων, απόπειρα βιασμού, παιδική πορνογραφία και αγορά και κατοχή ναρκωτικών
Ακόμα ένα περιστατικό που αφορά σε ασέλγεια κατά ανηλίκων σημειώθηκε στη Νίσυρο, όπου αυτή τη φορά κατηγορείται ένας 62χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση ανηλίκων, απόπειρα βιασμού, παιδική πορνογραφία, καθώς και για αγορά – κατοχή ναρκωτικών.
Το παιδί μετέβη στην Κω όπου υπάρχει παιδοψυχολόγος ώστε να καταθέσει παρουσία του για όσα συνέβησαν
Τον είχε καταγγείλει ο πατέρας ενός 11χρονου ο οποίος μετέβη στις 15 Απριλίου στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, όπου – όπως κατέθεσε – ο εν λόγω άνδρας έδειξε στον γιο του βίντεο με πορνογραφικό υλικό.
Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα και από το Χαμόγελο του Παιδιού όπου έγινε λόγος για πιθανή σεξουαλική παρενόχληση από τον 62χρονο εις βάρος του 11χρονου αγοριού.
Όπως αναφέρει το kosnews24.gr, ο 62χρονος προσήχθη στο Α.Τ. και αφού ενημερώθηκε για την καταγγελία, παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα tablet.
Την επόμενη ημέρα το παιδί μετέβη στην Κω για να καταθέσει παρουσία παιδοψυχολόγου που υπάρχει εκεί.
Τι είπε ο ανήλικος
Ο 11χρονος κατέθεσε ότι ο 62χρονος προσκάλεσε τον ίδιο και άλλους τέσσερις ανηλίκους να πάνε στο σπίτι του, ενώ όταν ο άνδρας έμεινε μόνος μαζί του του έδειξε ένα ερωτικό βοήθημα και πορνογραφικό υλικό στο tablet.
Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, στις 19 Απριλίου ο κατηγορούμενος τηλεφώνησε σε γνωστό του αστυνομικό και του ζήτησε να πάει εκεί να πάρει μια σακούλα που περιείχε μια πλαστική κούκλα σιλικόνης, δύο εσώρουχα και δύο ερωτικά βοηθήματα, και να τα κάψει.
Ο αστυνομικός πήγε και πήρε την τσάντα αλλά αμέσως την παρέδωσε στο Αστυνομικό Τμήμα Νισύρου. Την ίδια ημέρα, με την παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής, έγινε έλεγχος στον χώρο όπου διαμένει ο 62χρονος με τους αστυνομικούς να βρίσκουν κρυμμένο ένα tablet.
Από την αστυνομία ελήφθησαν 12 καταθέσεις από ανήλικα θύματα και ακόμα εννέα καταθέσεις από γονείς. Από αυτές διαπιστώθηκε ότι από τον Απρίλιο του 2023 έως και τον Απρίλιο του 2024, ο 62χρονος προσέγγιζε ανήλικους και τους προσκαλούσε με διάφορες δικαιολογίες στον χώρο όπου διαμένει.
Σύμφωνα με τις καταθέσεις, ο 62χρονος προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις, επίδειξη των γεννητικών του οργάνων και πορνογραφικού υλικού, διέθετε κάνναβη στους ανήλικους, ενώ αποπειράθηκε να προβεί και σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.
- Χανιά: Μετέφεραν πλυντήριο ρούχων πάνω σε… ηλεκτρικό πατίνι – Δείτε βίντεο
- Ο Άντι Μπέρναμ θα είναι ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας – Τον στηρίζει η πλειοψηφία των Εργατικών βουλευτών
- Πέθανε η Αντουανέτ Μπάουερ, η ηθοποιός του Star Trek και του The Twilight Zone
- Hellenic Train: Διακοπή δρομολογίων του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης λόγω φωτιάς – Η ανακοίνωση
- «Η Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Σενγκέλια»
- Με επιθέσεις σε χώρες του Κόλπου απαντά το Ιράν στα πλήγματα των ΗΠΑ – Χτύπημα και σε 2ο πλοίο στα Στενά
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Γαλακτοκομικά: Αυξήθηκε 11% το διεθνές εμπόριο – Το τυρί παραμένει η «ατμομηχανή» του κλάδου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442