Ο τραυματισμός του Γουέιντ Μπόλντγουιν ήρθε σε ένα διάστημα που η Μακάμπι έπαιρνε το ματς στα χέρια της με τον Αμερικανό να αποσύρεται και να δείχνει πως έχει πάθει τράβηγμα.
Τα νέα που ήρθαν πριν λίγα λεπτά αργότερα όμως ήταν άκρως ανακουφιστικά για τον παίκτη του Όντεντ Κάτας, καθώς οι Ισραηλινοί ανέφεραν πως δεν έχει κάτι ανησυχητικό και πως θα είναι διαθέσιμος για το δεύτερο ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, το βράδυ της Πέμπτης (25/4, 21:15).
Γεγονός που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Γουέιντ Μπόλντγουιν, ο οποίος τόνισε ότι ένας τραυματισμός δεν πρόκειται να τον σταματήσει.
Δείτε όσα ανέφερε ο Μπόλντγουιν:
«Αισθάνομαι καλά και θα παίξω την Πέμπτη. Ένας τραυματισμός δεν θα με σταματήσει σε αυτό το σημείο. Βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι σε ένα δύσκολο γήπεδο. Όλοι στην ομάδα έπαιξαν καλά και καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη νίκη στη σειρά.
Ήμασταν σε εξαιρετική φόρμα ως ομάδα τους τελευταίους δύο μήνες και ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη για να ανοίξουμε τα πλέι οφ, αλλά πρέπει ακόμα να κερδίσουμε δύο ακόμη παιχνίδια. Ήμασταν στην ίδια κατάσταση ακριβώς πριν από ένα χρόνο στο Μονακό και καταλήξαμε να χάσουμε τη σειρά.
Κάναμε τη δουλειά στο πρώτο παιχνίδι και τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε και να προσπαθήσουμε να πάρουμε άλλη μια νίκη».
Με τίποτα δεν... σηκώνει κεφάλι φέτος η Λίβερπουλ, η οποία έμεινε στο 3-3 στην έδρα της Λιντς, δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις και ενώ είχε προηγηθεί 0-2.
Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλη νίκη για την Ίντερ με 4-0 επί της εξαιρετικής φέτος Κόμο, με τους «νερατζούρι» να πατούν έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.
Η Μπέτις έκανε το λάθος να προηγηθεί και η Μπαρτσελόνα τη διέλυσε με 5-3 για την έκτη σερί νίκη της και το +4 με ματς παραπάνω από τη Ρεάλ. Χατ-τρικ σε 29 λεπτά ο Φεράν Τόρες.