Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπόλντγουιν για Μιλουτίνοφ: «Είναι ένας από τους καλύτερους ριμπάουντερ της Euroleague»

Μπόλντγουιν για Μιλουτίνοφ: «Είναι ένας από τους καλύτερους ριμπάουντερ της Euroleague»

Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν μίλησε για το παιχνίδι της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό και αποθέωσε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και ηττήθηκε, με τον Γουέιντ Μπόλντγουιν να μιλά στην ιστοσελίδα «BasketNews» για το παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Παράλληλα, ο Αμερικανός αναφέρθηκε στις ατομικές του επιδόσεις, στην πορεία της ομάδα τού Κάτας, αλλά και στη ζωή στο Βελιγράδι με τα όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ.

Οι δηλώσεις του Γουέιντ Μπόλντγουιν:

Για τις φετινές του επιδόσεις: «Για άλλη μια χρονιά είμαι ένα από τα κορυφαία γκαρντ της λίγκας. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που αγωνίζομαι στην Ευρωλίγκα και το παιχνίδι μου εξελίσσεται. Θεωρώ πως είμαι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Απλώς δείχνω συνέπεια ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Παίξαμε μπροστά σε ένα… σκληρό κοινό και σε μια ομάδα που ήθελε πάση θυσία τη νίκη. Είχαν χάσει δυο παιχνίδια στην σειρά στην Ισπανία και όλοι στην ομάδα γνωρίζαμε πως θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για τον Μιλουτίνοφ: «Είναι ένας από τους καλύτερους ριμπάουντερ της Ευρωλίγκα, ιδιαίτερα στα επιθετικά ριμπάουντ. Και όπως είδατε το έδειξε. Έβαλε 20 πόντους και μάζεψε 20 ριμπάουντ. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορεί να το κάνουν αυτό, εκτός από κάποιους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης».

Για την πορεία της Μακάμπι: «Έχουμε λιγότερους πόρους, λόγω και της κατάστασης στο Ισραήλ, από οποιαδήποτε άλλη ομάδα και είμαστε 12-10. Είμαστε πάνω από το 50% και ανταγωνιζόμαστε για τα πλέι-οφ της EuroLeague. Τι πρέπει να στεναχωριόμαστε;»

Για τη ζωή στο Βελιγράδι: «Η ζωή στο Βελιγράδι είναι καλή. Είναι περίεργη η κατάσταση που βρισκόμαστε και πρέπει να παίξουμε όλα τα παιχνίδια μας εκεί. Δεν έχουμε την υποστήριξη των οπαδών μας, αλλά υπάρχει το ισραηλινό πρωτάθλημα για αυτό. Παίζουμε με μεγάλο μειονέκτημα, αλλά έχουμε βρει τον τρόπο να κερδίζουμε παιχνίδια και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Οι οπαδοί της Μακάμπι μας δείχνουν πλήρη υποστήριξη. Μερικές φορές είναι πιο πιεστικό να παίζεις εκεί, πάρα σε ελληνικές ομάδες».

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024