Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο μη δυαδικός απόγονος του Sting, Eliot Sumner, κάνει μια cameo εμφάνιση στο σήριαλ Ripley

Ο μη δυαδικός απόγονος του Sting, Eliot Sumner, κάνει μια cameo εμφάνιση στο σήριαλ Ripley

Ο 30χρονος, ο οποίος γεννήθηκε γυναίκα, αλλά τώρα ταυτοποιείται ως μη δυαδικός εμφανίζεται στο ασπρόμαυρο και εξαιρετικά κομψό σήριαλ, Ripley.

Ο γόνος του Sting και της κινηματογραφικής παραγωγού Trudie Styler, Eliot Sumner, έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στην πρεμιέρα της σειράς Ripley του Netflix στο Λος Άντζελες για να τιμήει τη συμμετοχή του στο σήριαλ Ripley.

Ο 30χρονος, ο οποίος γεννήθηκε γυναίκα, αλλά τώρα ταυτοποιείται ως μη δυαδικός, ήταν κομψός με μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο.

Ο Eliot, ο οποίος κάνει μια cameo εμφάνιση σε ένα επεισόδιο του Ripley, διαθέτει μια πολύ εντυπωσιακή εικόνα, η οποία ενισχύεται με τα μακριά του μαλλιά (στον Ripley είχε άλλο λουκ).

Ο ηθοποιός εθεάθη αργότερα να συναντά την Dakota Fanning και τον Andrew Scott, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στη σειρά.

Ο Eliot είναι σήμερα ελεύθερος μετά τον χωρισμό του από το μοντέλο Frankie Herbert, 27 ετών, πέρυσι -Η Frankie είναι μία από τα ελάχιστα μοντέλα που έχουν εμφανιστεί  σε πασαρέλα μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ

Χώρισε πρόσφατα

Η σειρά είναι μια προσαρμογή στη μικρή οθόνη του αστυνομικού μυθιστορήματος της Πατρίσια Χάισμιθ του 1955, το οποίο ενέπνευσε ένα ολόκληρο είδος ψυχολογικών θρίλερ, συμπεριλαμβανομένου του The Talented Mr Ripley, το οποίο κυκλοφόρησε το 1999.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν επίσης πολλοί αστέρες, όπως οι Dylan Sprouse, Caylee Cowan, ο Jesse Metcalfe από το Desperate Housewives, η Katherine McNamara και η Kelli Berglund.

Ο Eliot είναι σήμερα ελεύθερος μετά τον χωρισμό του από το μοντέλο Frankie Herbert, 27 ετών, πέρυσι -Η Frankie είναι μία από τα ελάχιστα μοντέλα που έχουν εμφανιστεί  σε πασαρέλα μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Δείτε την εμφάνιση του Eliot Sumner 

«Το να είμαι ανοιχτά queer μου επέτρεψε να αγαπηθώ στο έπακρο»

Ο Eliot, ο οποίος έπαιξε έναν φρουρό στην ταινία του James Bond «No Time To Die», «ακολούθησε» τη Frankie στο Instagram.

Η Frankie – εγγονή του 7ου κόμη του Κάρναρβον, μάνατζερ αγώνων και έμπιστου της αείμνηστης βασίλισσας – φαίνεται ότι έχει ήδη βρει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία φιλάει μια Αμερικανίδα ονόματι Kate Balison κατά τη διάρκεια της ετήσιας παρέλασης LGBTQ+ Pride του Λονδίνου.

«Αισθάνομαι τόσο προνομιούχα που η ζωή είναι πολύ πιο νόστιμη από τότε που άρχισα να αποδέχομαι τον εαυτό μου και να επιτρέπω στην αγάπη να είναι απλά αγάπη χωρίς ετικέτες ή ορισμούς», λέει. «Το να είμαι ανοιχτά queer μου επέτρεψε να αγαπηθώ στο έπακρο». Η Frankie δήλωσε ότι είναι «πανσεξουαλική» τον περασμένο Δεκέμβριο, λέγοντας: «Πανσεξουαλική και περήφανη, μωρό μου».

Tο μοντέλο Frankie Herbert

Ο άνθρωπος κάτω από όλα

«Πανσεξουαλικός σημαίνει κάποιος που έλκεται από όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα από την ταυτότητα φύλου» εξηγεί. «Μου έχει προσφέρει μια βαθύτερη κατανόηση του εαυτού μου» συνεχίζει. Και προσθέτει: «Δεν βρίσκω ένα συγκεκριμένο φύλο περισσότερο ή λιγότερο ελκυστικό, αλλά μάλλον τον άνθρωπο κάτω από όλα αυτά».

Ο Eliot, μητέρα του οποίου είναι η σύζυγος του Sting, η παραγωγός ταινιών Trudie Styler, πήγε με τη Frankie στην πρεμιέρα του «No Time To Die» στο Royal Albert Hall του Λονδίνου το 2021.

Δείτε το τρέιλερ του Ripley 


*Με στοιχεία από dailymail.co.uk

Sports in

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Σέσαρ Λουίς Μενότι (pic)

Στα 85 του χρόνια ο θρυλικός Σέσαρ Λουίς Μενότι άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την Αργεντινή και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024