Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει, την Τρίτη (23/4), η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Στις 18:00 (EPT Sports 2), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Σε μία «τιτανομαχία» στον Πειραιά, οι νταμπλούχοι Ελλάδας, με ώθηση από τον κόσμο τους, θέλουν τη νίκη επί των πρωτοπόρων του ομίλου, ώστε να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή τους στο Final-4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στη Μάλτα.

Στο πολύ κομβικό ευρωπαϊκό με τους Ούγγρους στο Παπαστράτειο, οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών του τιμωρημένου Λόντσαρ (αποβλήθηκε αυστηρά στο εκτός έδρας ματς με την Μπρέσια, 39 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε), αλλά στα θετικά, θα έχουν στην αποστολή τους τον Νικολαΐδη, δυόμισι μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Οι δηλώσεις του Χέρβο Κόλιανιν:

«Ξέρουμε, ότι τα εντός έδρας παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και για να περάσεις, πρέπει να κερδίσεις όλα τα ματς στο γήπεδό σου. Αύριο, παίζουμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο, ιδιαίτερα δυνατό ατομικά, με πολλή ποιότητα. Γνωρίζουμε τα προβλήματα με την ομάδα και προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από αυτόν που χρησιμοποιούμε συνήθως. Γι’ αυτό χρησιμοποιήσαμε το ματς με τη Βουλιαγμένη, για να δοκιμάσουμε ένα διαφορετικό στυλ. Πιστεύω στην ομάδα και με τη βοήθεια του κόσμου, μπορούμε να πετύχουμε μια πολύ σημαντική νίκη που θα μας φέρει πολύ κοντά στο Final-4».

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024