Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νεκρό βρέφος στην Κω: Δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση ζητά ο υποδιοικητής του νοσοκομείου

Νεκρό βρέφος στην Κω: Δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση ζητά ο υποδιοικητής του νοσοκομείου

«Όντως υπήρχαν σημάδια τα οποία πιθανόν παρέπεμπαν σε κακοποίηση του παιδιού. Κανένας δεν είπε ποτέ ότι το παιδί πέθανε από κακοποίηση», κατέληξε ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Κω.

Ανάστατη είναι η Κως από τον θάνατο του ενός έτους βρέφους από πνιγμό, καθώς οι γιατροί εμμένουν στα σημάδια κακοποίησης και σεξουαλικής κακοποίησης.

Όπως αναφέρει η εκπομπή «Tlive» του Alpha, ο βρέφος είχε στο σώμα του σημάδια από γρατζουνιές και μάλωπες, αλλά και έγκαυμα, μάλλον από φαγητό που είχε πέσει στο στέρνο του. Μάλιστα, σύμφωνα με τους γιατρούς, σημάδια παρέπεμπαν σε σεξουαλική κακοποίηση.

«Οι γιατροί εμμένουν σε αυτό που είπαν από την πρώτη στιγμή: ότι δηλαδή υπήρχαν σημάδια κακοποίησης και σεξουαλικής κακοποίησης στο άψυχο σώμα του μικρού παιδιού», επισήμανε ο Ηλίας Χρυσόπουλος, υποδιοικητής του νοσοκομείου Κω.

«Βέβαια ήρθε τώρα η ιατροδικαστική έκθεση που, όπως γνωρίζουμε όλοι, έφερε μία ανατροπή σε αυτό που εμφανώς περιμέναμε όλοι ότι θα έδινε λύση στα αίτια θανάτου του παιδιού», είπε επίσης και συνέχισε:

«Η αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός και σε αυτό δεν διαφωνούν ούτε οι γιατροί. Εγώ θα ήθελα προσωπικά να κάνω μία έκκληση εάν υπάρχει κάποιος εισαγγελέας, κάποιος άνθρωπος που μπορεί τέλος πάντων να ζητήσει μία εκ νέου ιατροδικαστική έκθεση, πραγματικά να το πράξει».

«Υπήρχαν σημάδια»

«Όχι ότι αμφισβητείται η ιατροδικαστική έκθεση του ιατροδικαστή της Ρόδου, ο οποίος είναι ένας έγκριτος επιστήμονας, αλλά ξέρετε καμιά φορά, άνθρωποι είμαστε, μπορεί και κάτι να παραβλέψουμε», ανέφερε ακόμα ο κ. Χρυσόπουλος.

«Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γιατρών, υπήρξαν σημάδια, δεν θα έλεγα τη λέξη μώλωπες, αλλά μικρότερα σημάδια, τα οποία ήταν στη διαδικασία επούλωσης. Αυτά τα σημάδια ήταν στο στήθος του παιδιού, στην κοιλιά του, στα πλευρά του που σύμφωνα με τους γιατρούς παρέπεμπαν σε κακοποίηση, όπως και κάποια άλλα σημάδια που παρέπεμπαν σε σεξουαλική κακοποίηση», επισήμανε ο ίδιος.

«Οι αστυνομικοί συμφώνησαν, ειδοποιήθηκε η ασφάλεια, συμφώνησε ότι όντως υπήρχαν σημάδια τα οποία πιθανόν παρέπεμπαν σε κακοποίηση του παιδιού. Κανένας δεν είπε ποτέ ότι το παιδί πέθανε από κακοποίηση», κατέληξε ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Κω.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024