Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Max Azzarello: Αυτοπυρπολήθηκε και πέθανε έξω από το δικαστήριο που γινόταν η δίκη του Τραμπ

Max Azzarello: Αυτοπυρπολήθηκε και πέθανε έξω από το δικαστήριο που γινόταν η δίκη του Τραμπ

Είχε τα ταξιδέψει από τη Φλόριντα στη Νέα Υόρκη δίχως να το γνωρίζει η οικογένειά του

Ο προβληματικός «συνωμοσιολόγος» Max Azzarello πέθανε το βράδυ της Παρασκευής, λίγες ώρες αφότου αυτοπυρπολήθηκε σε πάρκο του Μανχάταν, απέναντι από το δικαστήριο όπου γινόταν η δίκη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Ο 37χρονος άνδρας από τη Φλόριντα υπέκυψε στα σοβαρά εγκαύματα 3ου βαθμού που υπέστη μετά την αυτοπυρπόληση μέσα στο πάρκο Collect Pond.

Πέταξε μια στοίβα φυλλάδια στον αέρα πριν ρίξει καύσιμα στο σώμα του και του βάλει φωτιά με έναν αναπτήρα μπροστά σε δεκάδες  τρομοκρατημένους μάρτυρες.

Είχε συλληφθεί στο παρελθόν τρεις φορές

Ο «ερευνητής» όπως αποκαλούσε ο ίδιος τον εαυτό του, είχε ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη χωρίς να το γνωρίζει η οικογένειά του και κατέληξε να διαμαρτύρεται για τους πολιτικούς ηγέτες έξω από το δικαστήριο.

«Αυτή η ακραία πράξη διαμαρτυρίας αποσκοπεί στο να επιστήσει την προσοχή σε μια επείγουσα και σημαντική ανακάλυψη: Είμαστε θύματα μιας ολοκληρωτικής απάτης και η ίδια μας η κυβέρνηση (μαζί με πολλούς από τους συμμάχους της) πρόκειται να μας χτυπήσει με ένα αποκαλυπτικό φασιστικό παγκόσμιο πραξικόπημα», έγραψε ο Azzarello σε μέρος ενός αφηρημένου μανιφέστου στη σελίδα Substack.

Μετά την αυτοπυρπόληση, αστυνομικοί κατέκλυσαν την περιοχή, καθώς ασθενοφόρο βρισκόταν κοντά του και τον μετέφεραν σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εγκαυμάτων ενός κοντινού νοσοκομείου. Όμως πέθανε γύρω στις 10:30 μ.μ., σύμφωνα με την αστυνομία και πηγές.

Είχε τάσεις αυτοκτονίας

Ο Azzarello είχε συλληφθεί στο παρελθόν τρεις φορές σε διάστημα αρκετών ημερών στην Πολιτεία Sunshine State, οι οποίες περιλάμβαναν κατηγορίες για διατάραξη της κοινής ειρήνης και φθορά περιουσίας τον περασμένο Αύγουστο.

Μετά την τρίτη σύλληψή του, οι αστυνομικοί της Φλόριντα σημείωσαν ότι είχε τάσεις αυτοκτονίας και τον κατέγραψαν ως άνεργο, σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας.

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024