Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λουτσέσκου: «Κάναμε απίστευτη δουλειά όλη τη χρονιά – Η πρόκριση της Μπριζ κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Λουτσέσκου: «Κάναμε απίστευτη δουλειά όλη τη χρονιά – Η πρόκριση της Μπριζ κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στη δουλειά που έκαναν άπαντες όλη τη σεζόν για να φτάσει ο Δικέφαλος στους «8» της Conference League και στάθηκε στις λεπτομέρειες που έκανα τη διαφορά υπέρ της Μπριζ.

O ΠΑΟΚ ηττήθηκε για δεύτερη φορά από την Μπριζ, με τους Βέλγους να επικρατούν με 2-0 στην ρεβάνς της Τούμπας, και αποχαιρέτησε το Europa Conference League με άδοξο τρόπο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του, τόνισε την καλή δουλειά που έχουν κάνει όλοι στον ΠΑΟΚ μέσα στην σεζόν, ενώ στάθηκε και στις λεπτομέρειες που έκριναν την πρόκριση της Μπριζ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Η δουλειά όλων στην ομάδα όλη τη σεζόν ήταν απίστευτη. Και ειδικά στο θέμα της Ευρώπης που ξεκινήσαμε πολύ νωρίς τη σεζόν και φτάσαμε μέχρι εδώ. Είναι ένα μεγάλο βήμα για εμάς που φτάσαμε για δεύτερη φορά στους «8» μέσα σε τρία χρόνια.

Κάνουμε βήματα μπροστά. Παίξαμε με μία πολύ έμπειρη ομάδα που έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ πέρυσι. Άξιζε την πρόκριση με βάση την εικόνα των δύο αγώνων».

Για το παιχνίδι και την εικόνα του ΠΑΟΚ πρόσθεσε: «Γενικότερα οι προκρίσεις κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αυτές ήταν με το μέρος της Μπριζ. Είχαμε παίκτες που δεν ήταν στο καλύτερο επίπεδο, επειδή ταλαιπωρήθηκαν από ασθένειες. Τα έδωσαν όλα, όμως οι λεπτομέρειες δεν λειτούργησαν υπέρ μας».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024