Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιατί οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ πιστεύουν ότι κάνει «diss» στην Κιμ Καρντάσιαν

Γιατί οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ πιστεύουν ότι κάνει «diss» στην Κιμ Καρντάσιαν

Το δράμα μεταξύ Τέιλορ Σουίφτ και Κιμ Καρντάσιαν ξεκινάει από το μακρινό 2016.

Ένα bonus track στο «The Tortured Poets Department» της Τέιλορ Σουίφτ έχει κάνει τους ακροατές να υποθέτουν ότι η τραγουδίστρια μιλάει για την Κιμ Καρντάσιαν. Το κομμάτι «thanK you aIMee» είναι στυλιζαρισμένο έτσι ώστε τα κεφαλαία γράμματα να σχηματίζουν το όνομα «Kim» και το κομμάτι «Cassandra» φαίνεται να αναφέρεται στη νύχτα που δέχτηκε «το τηλεφώνημα» από την Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ.

Το δράμα που προέκυψε μεταξύ της Σουίφτ, της Καρντάσιαν και του Γουέστ αποτέλεσε την έμπνευση για το άλμπουμ της Σουίφτ του 2017, Reputation

Η Σουίφτ ξεκινά το τραγούδι λέγοντας: «Όταν φαντάζομαι τη γενέτειρά μου, υπάρχει ένα χάλκινο, με σπρέι μαυρισμένο άγαλμα σου», το οποίο μπορεί να ερμηνευτεί ως μια αιχμηρή αναφορά στο βαθύ μαύρισμα της Καρντάσιαν. Στο ρεφρέν, η Σουίφτ τραγουδά: «Όλο αυτό το διάστημα που χτυπούσες με μπουνιές, εγώ έχτιζα κάτι». Και δεν μπορώ να συγχωρήσω τον τρόπο που με έκανες να νιώσω. Ούρλιαξα «Fuck you, Aimee» στον νυχτερινό ουρανό, καθώς το αίμα έτρεχε. Αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόπο που με έκανες να γιατρευτώ».

Τι συνέβη με την Κιμ Καρντάσιαν και την Τέιλορ Σουίφτ;

Οι Σουίφτ και Καρντάσιαν έχουν κακό παρελθόν από το 2016, όταν η Καρντάσιαν ανέβασε ένα τρίλεπτο απόσπασμα από ένα 25λεπτο τηλεφώνημα, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, που έδειχνε ότι η Σουίφτ ενέκρινε το τραγούδι του Κάνιε Γουέστ «Famous», το οποίο περιλαμβάνει τη φράση: «Νιώθω ότι εγώ και η Τέιλορ μπορεί να κάνουμε ακόμα και σεξ. Γιατί; Έκανα αυτή την σκύλ@ διάσημη», μια αναφορά στην περιβόητη στιγμή του με τη Σουίφτ στα VMA του 2009.

«Και μια μέρα, το παιδί σου έρχεται σπίτι και τραγουδάει ένα τραγούδι που μόνο εμείς οι δύο θα ξέρουμε ότι είναι για σένα»

Η Σουίφτ δήλωσε αργότερα ότι δεν ενέκρινε το γεγονός ότι την αποκάλεσε «εκείνη η σκύλ@» και δεν ήξερε ότι επρόκειτο να αναφερθεί σε αυτήν με αυτόν τον τρόπο. Η Καρντάσιαν ανέβασε το βίντεό της για να φανεί ότι η Σουίφτ έλεγε ψέματα και είπε ότι η Σουίφτ «το γνώριζε ακριβώς».

Το δράμα που προέκυψε μεταξύ της Σουίφτ, της Καρντάσιαν και του Γουέστ αποτέλεσε την έμπνευση για το άλμπουμ της Σουίφτ του 2017, Reputation. Τώρα, η τραγουδίστρια το επικαλείται ξανά στο νέο της άλμπουμ. Στο τραγούδι, αναφέρεται στη σύγκρουσή τους το 2016 στο δεύτερο στίχο, τραγουδώντας, ότι «δεν ήταν ένας δίκαιος αγώνας, ή ένας καθαρός φόνος».

Ο καυγάς τους φαίνεται ότι έπληξε βαθύτατα τη Σουίφτ και την πλήγωσε εξίσου: «Όλοι γνωρίζουν ότι η μητέρα μου είναι μια αγία γυναίκα, αλλά συνήθιζε να λέει ότι ευχόταν να ήσουν νεκρός».

«Δεν νομίζω ότι έχεις αλλάξει πολύ, και έτσι άλλαξα το όνομά σου, και κάθε πραγματικό στοιχείο προσδιορισμού», τραγουδάει. «Και μια μέρα, το παιδί σου έρχεται σπίτι και τραγουδάει ένα τραγούδι που μόνο εμείς οι δύο θα ξέρουμε ότι είναι για σένα».

Αυτό φαίνεται να είναι μια αναφορά στη North West που τραγουδάει το «Shake It Off» στη μητέρα της σε ένα TikTok που ανέβασαν στο λογαριασμό τους το 2023. Το τραγούδι, αν και από το 2014, αναφέρεται στους haters της Σουίφτ – ένας σημαντικός φαίνεται να είναι η Καρντάσιαν.

Με πληροφορίες από ΤΗΕ ΤΙΜΕ | Φωτογραφίες: Reuters

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024