Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέιλορ Σουίφτ: Μπήκε στη λίστα του Forbes για το 2024 - Ποια είναι η περιουσία της

Τέιλορ Σουίφτ: Μπήκε στη λίστα του Forbes για το 2024 – Ποια είναι η περιουσία της

Η περιουσία της διάσημης τραγουδίστριας έφτασε 1,1 δισ.

Λίγο καιρό πριν κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ της, το «The Tortured Poets Department», που έρχεται στις 19 Απριλίου και ακολουθεί την τεράστια επιτυχία του «Midnights» και την επανέκδοση του 1989, η Τέιλορ Σουίφτ μπαίνει στη λίστα του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους, η οποία δημοσιεύθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου 2024.

Η διάσημη σταρ της μουσικής μπήκε στη λίστα με περιουσία που υπολογίζεται στο 1,1 δισεκατομμύριο δολάρια. Το δημοσίευμα αποδίδει στη συνεχώς αναπτυσσόμενη μουσική της καριέρα και στα ακίνητά της την αύξηση του εισοδήματός της.

Η 34χρονη ποπ σταρ έρχεται να προστεθεί σε 2.780 άλλους πλούσιους ιδιώτες, που έχουν συνολική περιουσία 14,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Μια διαδρομή μόνο προς την κορυφή

Η εξαιρετικά δημοφιλής περιοδεία της Eras Tour, η οποία ξεκίνησε στις 17 Μαρτίου 2023 στην Αριζόνα και θα συνεχιστεί μέχρι τον Δεκέμβριο, έγινε πέρυσι η πρώτη περιοδεία που συγκέντρωσε τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με το Pollstar.

Στη συνέχεια, η ομάδα της βιντεοσκόπησε αρκετές συναυλίες κατά τη διάρκεια της περιοδείας για την κυκλοφορία στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2023, σε μια ταινία η οποία απέφερε επιπλέον 261,6 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Προσθέστε σε αυτό και τα 75 εκατομμύρια δολάρια, που, σύμφωνα με πληροφορίες, πλήρωσε η Disney για τα δικαιώματα streaming της ταινίας, ώστε να τη βάλει στην υπηρεσία Disney+.

Τον Δεκέμβριο, το περιοδικό Time ανακήρυξε την Τέιλορ Σουίφτ ως το πρόσωπο της χρονιάς 2023

Στη συνέχεια, τον Φεβρουάριο, στα βραβεία Grammy 2024, η Swift έσπασε ρεκόρ, κερδίζοντας το τέταρτο βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς, για το «Midnights», ξεπερνώντας τους θρύλους Φρανκ Σινάτρα, Στίβι Γουόντερ και Πολ Σάιμον, οι οποίοι ισοβαθμούν με τρεις νίκες στην κατηγορία.<

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024