Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΕΟΚΑΝ: «Δεν έχουμε λάβει καμία απολύτως ενημέρωση για ύπαρξη θετικού δείγματος Έλληνα διεθνή»

ΕΟΚΑΝ: «Δεν έχουμε λάβει καμία απολύτως ενημέρωση για ύπαρξη θετικού δείγματος Έλληνα διεθνή»

Ο ΕΟΚΑΝ εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα (18/4) σύμφωνα με την οποία τονίζει ότι δεν έχει λάβει κάποια ενημέρωση για θετικό δείγμα σε Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή.

Ο ΕΟΚΑΝ με αφορμή τις πληροφορίες πως Έλληνας διεθνής βρέθηκε θετικός, εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα (18/4) σύμφωνα με την οποία τονίζει ότι δεν έχει λάβει κάποια ενημέρωση για θετικό δείγμα.

Παράλληλα τονιζει πως «σε περίπτωση εύρεσης θετικού δείγματος ενός Έλληνα αθλητή/τριας, η Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων έχει υποχρέωση να κοινοποιήσει το αποτέλεσμα στον Εθνικό Οργανισμό Καταπολέμησης Ντόπινγκ».

Η ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ:

«Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, ενημερώνει πως δεν έχει λάβει, μέχρι τώρα, καμία απολύτως ενημέρωση για την ύπαρξη τέτοιου δείγματος.

Γνωστοποιούμε πως σε περίπτωση εύρεσης θετικού δείγματος ενός Έλληνα αθλητή/τριας, η Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων έχει υποχρέωση να κοινοποιήσει το αποτέλεσμα στον Εθνικό Οργανισμό Καταπολέμησης Ντόπινγκ.

Σε ότι αφορά τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου με αντιπάλους το Καζακστάν και τη Γεωργία, η διενέργεια των δειγματοληψιών τόσο εντός όσο και εκτός αγώνα έγινε από την UEFA. Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων για τη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι η FIFA.

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ από την πρώτη στιγμή παρείχε επιστημονικά τεκμηριωμένη ενημέρωση προς τα ΜΜΕ. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με πλήρη διαφάνεια και σύμφωνα με τους κανόνες που επιτάσσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ (WADA) για έναν αθλητισμό απαλλαγμένο από ουσίες».

Sports in

Τι ισχύει για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 5 με τους Πέισερς

Οι Μπακς παίζουν όλη τη σεζόν στο Game 5 με τους Πέισερς στο Μιλγουόκι (1/5, 04:30) και ενδεχομένως να αγωνιστούν ξανά χωρίς τους Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ, που εξακολουθούν να είναι αμφίβολοι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024