Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας σε μια ξεχωριστή ομιλία στο Δήμο Παπάγου - Χολαργού

Ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας σε μια ξεχωριστή ομιλία στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης μίλησε για την ζωή του και τον δρόμο προς την επιτυχία.

Ο  Δήμος Παπάγου – Χολαργού, υποδέθηκε τον χρυσό μας Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην πορεία του αθλητή μέσα από τα δικά του μάτια και με τίτλο «My way to success – από τον αθλητισμό στη ζωή».

Μια βιωματική αφήγηση ζωής, ένα ζωντανό παράδειγμα θέλησης και αυταπάρνησης σε ένα ταξίδι διδακτικό, ότι όλα είναι εφικτά αρκεί η θέληση να ξεπερνάει τις δυσκολίες.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας περιέγραψε στους εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του, το δικό του μυστικό της επιτυχίας, που περιλάμβανε όπως ανέφερε, αυταπάρνηση, πίστη, πειθαρχία και πάνω από όλα θέληση να ξεπερνάς τις δυσκολίες.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης, στην εισαγωγική του τοποθέτηση, ευχαρίστησε τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κα Μαρία Μουντάκη, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Αθλητισμού για το έργο που επιτελεί στον τομέα ευθύνης της.

Μεγάλο το ενδιαφέρον του κοινού

Μετά το πέρας της ομιλίας του Λευτέρη Πετρούνια εκατοντάδες μικρά παιδιά του Δήμου, έσπευσαν να πάρουν αυτόγραφα από τον μεγάλο μας Ολυμπιονίκη καθώς και την συμβουλή του, με τον ίδιο να ανταποκρίνεται με θέρμη. Άλλωστε και τα δικά του όνειρα σε αυτή την ηλικία ξεκίνησαν και τον οδήγησαν στα ανώτερα στρώματα της αθλητικής καταξίωσης.

Αθλητισμός χωρίς κατάλληλη υποστήριξη σε θέματα αποκατάστασης τραυματισμών δεν υπάρχει. Στην εκδήλωση τιμώμενο πρόσωπο ήταν και ο καταξιωμένος Ορθοπεδικός Χειρουργός – Αθλητίατρος Οδυσσέας Παξινός. Ο κ. Παξινός είναι και Πρόεδρος Ιατρικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής και Ιατρό Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Ο κ. Παξινός ως γνώστης του αντικειμένου του, καθήλωσε με τον λόγο του το πολυάριθμο ακροατήριο αναφερόμενος στα οφέλη του αθλητισμού για την υγεία των ανθρώπων και απάντησε στις πολλές ερωτήσεις που του τέθηκαν.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024