Στη σχέση του με τα media αλλά και τη Σοφία Αρβανίτη αναφέρθηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής Μιχάλης Ρακιντζής που εμφανίστηκε στην εκπομπή Στούντιο 4.
«Προτάσεις είχα από την εταιρεία μου να γράψω για όποιον Έλληνα τραγουδιστή ξέρεις. Προερχόμουν από τελείως διαφορετικά μουσικά ακούσματα. Ήθελα να ασχοληθώ πολύ με τον εαυτό μου, με μουσικές ιδέες που είχα στο μυαλό μου. Ήθελα αυτή τη μοναχικότητα. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί και σε βλακεία γιατί χάνεις και πολλά χρήματα, διώχνεις χρήματα. Δεν σνόμπαρα κανέναν. Έφαγα και βρισίδι στα περιοδικά γιατί πως τόλμησα εγώ ο πρωτοεμφανιζόμενος να αρνηθώ στην τάδε ή στον τάδε. Δεν σημαίνει ότι επειδή είσαι πρωτοεμφανιζόμενος να πεις ναι σε όλα. Θα εδραιωθώ αν είναι με τις δικές μου δυνάμεις» υπογράμμισε αρχικά ο Μιχάλης Ρακιντζής.
«Έχετε δει κάτι;»
«Οι σχέσεις μου με τα media ήταν πολύ καλές. Δεν ήμουν ποτέ παράξενος, δεν μάλωσα ποτέ με κανέναν, δεν την είπα σε κανένα και δεν πήρα ποτέ να ζητήσω κάτι από κάποιον. Ούτε εγώ έχω παράπονο ούτε εκείνοι έχουν» ανέφερε στη συνέχεια ο Μιχάλης Ρακιντζής.
«Με τη Σοφία Αρβανίτη δεν υπήρξε έκθεση. Υπήρξε συνεργασία, συναυλίες μαζί και δισκογραφία. Δεν βγήκαμε στα περιοδικά. Ούτε καν ήξερε ο κόσμος ότι τα είχαμε και αν τα είχαμε. Μπορεί και να μην τα είχαμε. Έχετε δει κάτι;» ανέφερε με νόημα ο Μιχάλης Ρακιντζής.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.