Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάντιτς: «Αυτή τη φορά θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη»

Τάντιτς: «Αυτή τη φορά θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη»

Ο Ντούσαν Τάντιτς μίλησε για τη ρεβάνς της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να αποφύγει τα λάθη του πρώτου ματς για να πάρει την πρόκριση.

Ο Ντούσαν Τάντιτς εκπροσώπησε τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε στη συνέντευξη Τύπου της ρεβάνς των προημιτελικών του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να αποφύγει τα λάθη του πρώτου ματς αν θέλει να προκριθεί.

Ο Σέρβος άσος πρόσθεσε επίσης πως η Φενέρ πρέπει να δείξει πως είναι καλύτερη από τους Πειραιώτες ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Έντιν Τζέκο.

Όσα είπε ο Τάντιτς:

Για το ματς: «Πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έχουν πολλή ποιότητα. Στο πρώτο ματς κάναμε πολλά λάθη και τους δώσαμε πολλά δώρα. Ελπίζω αύριο να αποφύγουμε τα λάθη και να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από όλες τις απόψεις. Πρέπει να το κάνουμε αυτό μπροστά στους φιλάθλους μας, για να προκριθούμε στην επόμενη φάση», σημείωσε ο Σέρβος μεσοεπιθετικός.

Για τα σημεία που θεωρεί πως η Φενέρ υπερέχει του Ολυμπιακού: «Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι, αθλητικά, τακτικά, ποιοτικά, από όλες απόψεις. Θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να οδηγήσουμε τη Φενέρ στα ημιτελικά, αυτή είναι η υποχρέωσή μας απέναντι σε όλους τους οπαδούς μας».

Για το αν θα υπάρχει πίεση προς την ομάδα από το κοινό της: «Έχουμε απίστευτους οπαδούς, από τους καλύτερους που έχω συναντήσει. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη που μας δίνουν και την έξτρα ώθηση. Είναι ο δωδέκατος παίκτης μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Όταν παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα, υπάρχουν χαρές και λύπες, είναι λογικό να έχεις τέτοιες ευθύνες. Αλλά γι’ αυτό παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα, γιατί μπορείς να αντεπεξέλθεις υπό πίεση. Θα πρέπει να τους αναγκάσουμε να είναι δίπλα μας και είμαι βέβαιος πως θα είναι φανταστικοί και θα έχουμε επιτυχία όλοι μαζί».

Για την άποψή του για τον Ολυμπιακό; «Στα πρώτα 10 λεπτά είχαμε αρχίσει καλά, είχαμε 1-2 ευκαιρίες, αλλά κάναμε κάποια λάθη και άλλαξε τελείως το παιχνίδι. Αυτή τη φορά θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη, γιατί όταν παίζεις με καλές ομάδες, κάθε λάθος τιμωρείται. Ελπίζω με το κυριαρχικό παιχνίδι και την ποιότητά μας θα δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι, με όλο τον σεβασμό στον Ολυμπιακό, που επίσης είναι καλή ομάδα και έχει ποιότητα».
Μάλιστα αναφέρθηκε στον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς λέγοντας πως «… είναι ένας θρύλος για το σερβικό ποδόσφαιρο καταπληκτικό παιδί. Εύχομαι να κάνει καλή δουλειά για τον Ολυμπιακό».

Για το αν θα τηρήσει την υπόσχεσή του να βγάλει πρώτο σκόρερ τον Έντιν Τζέκο: «Περιμένω να του δώσω κι άλλες ασίστ. όταν παίζεις στη θέση μου, θέλεις οι σέντερ φορ να είναι οι πρώτοι σκόρερ. Αυτό είναι επιτυχία για όλη την ομάδα, θέλεις πάντα να… ταΐζεις τον επιθετικό, να τον κάνεις χαρούμενο. Το πιο σημαντικό όμως είναι να κερδίζει η ομάδα».
Τέλος, για το γεγονός ότι την Πέμπτη συμπληρώνει 50 ματς με τη Φενέρ είπε: «Είναι μεγάλη τιμή, αλλά θέλω να τη συνδυάσω με μια νίκη και μια πρόκριση. Θέλω να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Sports in

Ποιος είναι ο λόγος που ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην «Aleksandar Nikolić Hall» με τη Μακάμπι

Ο λόγος που τα δύο παιχνίδια των playoffs της EuroLeague ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκό θα γίνουν στη γνωστή «Χάλα Πιονίρ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024