Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Star Wars Outlaws: Πότε θα κυκλοφορήσει, τι ξέρουμε για αυτό

Star Wars Outlaws: Πότε θα κυκλοφορήσει, τι ξέρουμε για αυτό

Mark your calendar! Το νέο τρέιλερ είναι γεγονός και επιτέλους μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το Star Wars Outlaws!

Τα νέα είναι καλά για τους απανταχού gamers! Η Ubisoft, παρά την διαρροή που υπέστη, κυκλοφόρησε, όπως είχε υποσχεθεί, το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου Star Wars Outlaws και μαζί έχουμε και την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Στο story trailer παίρνουμε μια γεύση της συναρπαστικής πλοκής που θα απολαύσουν οι Star Wars φαν, με την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού να είναι στις 30 Αυγούστου 2024.

Όσα είδαμε στο τρέιλερ του Star Wars Outlaws

Γρήγορες σκηνές γεμάτες δράση, με επίκεντρο την πρωταγωνίστρια Kay Vess με το πλασματάκι της, Nix, να συναντά κάθε λογής κακοποιούς και αποβράσματα του γαλαξία, όπως ο διαβόητος Jabba the Hutt.

Ο μεγάλος κακός του παιχνιδιού δεν θα είναι άλλος από τον Sliro και η εγκληματική του οργάνωση θα είναι μία από τις πιο επικίνδυνες σε ολόκληρο τον γαλαξία.

Από το τρέιλερ δεν έλειψε και ο Han Solo, τον οποίο είδαμε στο παλάτι του Jabba the Hutt, παγωμένο εντός του carbonite, αφού η πλοκή εξελίσσεται μεταξύ των Episode V και Episode VI.

Βοηθός και σύμμαχος της πρωταγωνίστριας θα είναι ο Jaylen, που την βοηθά να ξεφύγει από τον Sliro ενώ και ο Crimson Dawn θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων.

Και μέχρι τότε;

Μέχρι λοιπόν, την επίσημη κυκλοφορία του μπορείτε να απολαύσετε άλλα παιχνίδια, που θα βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.gr ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι εάν βρίσκεστε.

Ειδικά εάν απολαμβάνετε το ποδόσφαιρο, έχουμε βρει δύο παιχνίδια που θα απολαύσετε για ώρες. Σας αρέσει περισσότερο να είστε ο προπονητής, να οργανώνεται την ομάδα και να την οδηγείτε στη νίκη ή να πρωταγωνιστείτε σε γκολ;

Εάν η θέση του coach σας ταιριάζει περισσότερο, τότε το Football Manager 2023 είναιη ιδανική επιλογή. Δεν θα διαλέξετε απλά ομάδα ή προπονητή, θα ξαναγράψετε την ιστορία του αγαπημένου σας συλλόγου, δημιουργώντας το δικό σας στυλ προπόνησης και διοίκησης.

Για πρώτη φορά με ασύγκριτο βάθος και λεπτομέρεια, είναι με διαφορά η καλύτερη έκδοση που έχει κυκλοφορήσει ως τώρα.

Με το EA Sports FC 24 νιώθετε πιο κοντά στο παιχνίδι, απολαμβάνοντας την πιο αληθινή εμπειρία ποδοσφαίρου με τους καλύτερους παίκτες από τους μεγαλύτερους συλλόγους, πρωταθλήματα και διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο.

Χτισμένο στην καινοτομία και την αυθεντικότητα, βιώνετε απαράμιλλο ρεαλισμό σε κάθε αγώνα χάρη σε τρεις τεχνολογίες αιχμής: HyperMotionV, PlayStyles βελτιστοποιημένα από την Opta και τον βελτιωμένη μηχανή Frostbite™.

Κι εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να τα παραλάβετε και τα δύο σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024