Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός Β’ – Παναθηναϊκός Β’ 0-1: Πήραν το ντέρμπι οι Πράσινοι με γκολ στο 87'

Ολυμπιακός Β’ – Παναθηναϊκός Β’ 0-1: Πήραν το ντέρμπι οι Πράσινοι με γκολ στο 87′

Με τον Γκουστάβο Φουρτάδο να σκοράρει το 87′ ο Παναθηναϊκός Β’ επικράτησε του Ολυμπιακού Β’ με 1-0.

Ο Παναθηναϊκός Β’ επικράτησε του Ολυμπιακού Β’ με 1-0 στον Ρέντη, στο ντέρμπι των Β’ ομάδων για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 2.

Στη βαθμολογία, οι Πράσινοι ανέβηκαν στην 3η θέση του Β’ ομίλου έχοντας συγκεντρώσει 18 πόντους, ενώ οι Ερυθρόλευκοι έμειναν στους 15 και την 6η θέση.

Ο Ολυμπιακός Β’ ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό Β’, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, χωρίς όμως να υπάρχουν πολλές ευκαιρίες. Στο 2′ ο Τσέλιος απείλησε με ένα σουτ για τον Ολυμπιακό, με την απάντηση από πλευράς Παναθηναϊκού να έρχεται στο 11′ με τον Νταμπίζα να μην βρίσκει στόχο. Στο 32′ ένα σουτ του Σαρδέλη για τους Πράσινους πέρασε άουτ, με την ίδια κατάληξη να έχει και το σόλο του Αργυρίου για τους Πειραιώτες στο 35′. Με το 0-0 να μένει ως αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκό απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φουρτάδο στο 55′, όμως κάπου εκεί ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμούς και ήταν καλύτερος. Στο 67′ ο Μπα αστόχησε από κοντά μετά την πάσα του Κεραμίδα. Όμως οι Πράσινοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Στο 87′ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Φουρτάδο πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έκανε το 1-0 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Παπαδούδης, Μπα, Μπιανκόν, Σγουρός, Τσέλιος (46′ Ιμπαγάσα), Κουτσίδης, Κεραμίδας (68′ Αποστολόπουλος), Μαρίνος (68′ Καράκουτης), Σαπουντζής (75′ Κατσουλίδης), Πινακάς (85′ Βλαχομήτρος), Αργυρίου

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’: Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Κάτρης, Φουρτάδο, Προδρομίτης (59′ Καραμπάς), Σαρδέλης (59′ Κυριόπουλος), Νταμπίζας (72′ Μαρτίνης), Λάμψιας (68′ Τουρκοχωρίτης), Φρόκου (68′ Κρυπαράκος)

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024