Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπερνάρ: Oι βαθμοί που δίνει στον ΠΑΟ σε ένα «τρελό» δεύτερο μισό της σεζόν (vid)

Μπερνάρ: Oι βαθμοί που δίνει στον ΠΑΟ σε ένα «τρελό» δεύτερο μισό της σεζόν (vid)

Δεύτερος σκόρερ του Παναθηναϊκού πίσω από τον Φώτη Ιωαννίδη. Αραγε, κρατά κάποια ακόμη μαγική παράσταση για τη συνέχεια ο αξιότιμος κύριος Μπερνάρ;

Ποιος θα το πίστευε, αλήθεια. Αρχές της χρονιάς ήταν όταν ο Μπερνάρ ανακοίνωνε πως θα συνεχίσει από το καλοκαίρι και μετά την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Βραζιλία.

Ο ΠΑΟ καθυστέρησε. Είτε γιατί δεν πίστεψε πως θα έφευγε ο Βραζιλιάνος μέσος είτε γιατί ήθελε να ρίξει τις απαιτήσεις του αθλητή, κοινώς να υπογράψει τον παίκτη με χαμηλότερο ποσό. Και ο Μπερνάρ έβαλε την υπογραφή του αλλού. Αλλά η καρδιά και το πάθος του, παραμένουν σε πράσινα χρώματα.

Τι έκανε για τον Παναθηναϊκό από τότε που συμφώνησε με την Ατλέτικο Μινέιρο; Προσέξτε τι προκύπτει από μια μίνι ανάλυση.

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, ο Μπερνάρ «άνοιξε» το σκορ, έκανε το 1-0 και τελικά το Τριφύλλι πήρε τους βαθμούς με σκορ 2-0. Λίγο μετά και απέναντι στη Λαμία, σε εκείνο το αναπάντεχο 2-2 για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ο χαφ έβαλε το πρώτο γκολ.

Οσον αφορά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Νέο Φάληρο, ο ΠΑΟ έφυγε με νίκη (3-1). Ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής ήταν …μέσα και στα τρία γκολ των φιλοξενούμενων. Η δε ασίστ του στον Ιωαννίδη για το 1-3, ήταν απλά υπέροχη.

Ο καιρός περνά, ο παίκτης πάντα έχει επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας του Τερίμ, οπότε φτάνει το σημαντικό ματς με τον ΠΑΟΚ: ήττα 2-3 για τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Μπερνάρ με τα δύο του γκολ, λες και θέλει να κρατήσει μόνος το σύνολο με τα πράσινα στο παιχνίδι.

Και στο ματς με τη Λαμία την Κυριακή για τα play offs, ο Μπερνάρ δίνει τα πάντα για να έρθει η τόσο πολύτιμη νίκη. Ναι, έχασε από υπερβάλλοντα ζήλο ένα γκολ, στο πρώτο ημίχρονο, φαινομενικά εύκολο για τον ίδιο. Επιασε με δύναμη το σουτ γιατί υπερνίκησε μέσα του η επιθυμία να χριστεί σκόρερ και να τινάξει τα δίχτυα, παρά η λογική. Μετά , όμως, πήρε ρεβάνς. Με απίθανο φάουλ και ωραίο πλασέ.

Ηδη, έφτασε τα εννιά γκολ στο πρωτάθλημα. Δεύτερος σκόρερ του Παναθηναϊκού πίσω από τον Φώτη Ιωαννίδη. Αραγε, κρατά κάποια ακόμη μαγική παράσταση για τη συνέχεια ο αξιότιμος κύριος Μπερνάρ;

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024