Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή των Λιοσίων.
Συγκεκριμένα, αστικό λεωφορείο προσέκρουσε σε κολόνα στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου πλησίον της 206 Πτέρυγας Αεροπορικών Υποδομών στη Ζωφριά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά πέντε επιβαίνοντες.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην πρόσκρουση.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).