Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (26/3) στην Εύβοια. Λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι, λεωφορείο του ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με αυτοκίνητο έξω από την Ερέτρια, με αποτελέσματα να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο ηλικιωμένος άνδρας που οδηγούσε το ΙΧ.
Σύμφωνα με το evima.gr, το λεωφορείο του ΚΤΕΛ εκτελούσε το δρομολόγιο των 13:00 μ.μ. από Κύμη για Αθήνα και ήταν γεμάτο με κόσμο την ώρα που έγινε η σφοδρή σύγκρουση με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ηλικιωμένος άνδρας.
Θανατηφόρο τροχαίο στην Ερέτρια
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας, Νίκος Σμπιλίρης, οι επιβάτες του λεωφορείου είναι καλά στην υγεία τους.
Οι επιβάτες αναμένεται να επιβιβαστούν σε άλλο λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει από το σημείο που έγινε το τροχαίο για την Αθήνα.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα τρία οχήματα της πυροσβεστικής και ο διοικητής Κωνσταντίνος Ψαρρός, η αστυνομία, εθελοντές του συλλόγου fetesclub καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59