Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ τη γελοιoποιεί στο YouTube - Αντιδράσεις για το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ο αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ τη γελοιoποιεί στο YouTube – Αντιδράσεις για το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η Μέγκαν Μαρκλ έγινε στόχος του ετεροθαλούς αδερφού της Τόμας Μαρκλ που τη γελοιποιεί με διάφορα βίντεο που ανεβάζει στο διαδίκτυο.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο του ετεροθαλή αδερφού της Μέγκαν Μαρκλ στο YouTube στο οποίο γελοιοποιεί τη δούκισσα του Σάσεξ.

Στο βίντεο που ανάρτησε ο 57χρονος Τόμας Μαρκλ Τζούνιορ απεικονίζεται με μία περούκα, κορδέλα και ένα μαξιλάρι κάτω από την μπλούζα του, για να μιμηθεί τη Μέγκαν Μαρκλ ως έγκυο.

«Το όνομά μου είναι Me-again (εγώ πάλι)» ακούγεται να λέει ειρωνικά για την αδερφή του. «Απλώς επιδείκνυα το νέο καρούμπαλο που αγόρασα μεταχειρισμένο στο eBay από το Μοντεσίτο» συνέχισε να λέει γελώντας.

«Αν δεν σου αρέσει, μην το βλέπεις, σωστά; Θα καβαλήσω αυτά τα φτερά, μωρό μου. Ω, ναι, αν δεν ήταν η Μέγκαν Μαρκλ δεν ξέρω τι θα έκανα» αναφέρει χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο του βίντεο.

«Με το να έχει την ίδια της τη σάρκα και το αίμα της να ηγείται της επίθεσης εις βάρος της, πρέπει να είναι κάτι σαν την απόλυτη προδοσία για τη Μέγκαν», σχολίασε για το βίντεο η βασιλική σχολιάστρια Jennie Bond.

Αιτήματα για σκληρότερη δράση

Και ένας πρώην υπουργός ζήτησε επίσης σκληρότερη δράση από τις εταιρείες του διαδικτύου για την καταπολέμηση των εκστρατειών παρενόχλησης και εκφοβισμού.

«Οι μεγάλες εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να κάνουν περισσότερα για να καταπολεμήσουν το επιβλαβές περιεχόμενο στις πλατφόρμες τους, συμπεριλαμβανομένων των εκστρατειών παρενόχλησης και εκφοβισμού» υπογράμμισε ο Damian Collins.

«Έχουν δημιουργήσει συστήματα που όχι μόνο επέτρεψαν στις θεωρίες συνωμοσίας να ευδοκιμήσουν, αλλά προωθούνται ενεργά από τα συστήματα συστάσεων που έχουν σχεδιαστεί από αυτές τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας» υπογράμμισε.

Ο 57χρονος Τόμας Μαρκλ Τζούνιορ έχει εκτοξεύσει μια σειρά από προσβολές και θεωρίες συνωμοσίας σε κλιπ που στοχεύουν στην αποξενωμένη ετεροθαλή αδερφή του και δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ.

Υπενθυμίζεται πως τα αδέρφια Μαρκλ φέρονται να έχουν κόψει κάθε είδους επαφή για περισσότερο από μια δεκαετία. Ο 57χρονος Τόμας Μαρκλ εργάζεται ως εγκαταστάτης παραθύρων και είναι το ένα από τα δύο ετεροθαλή αδέλφια της Μέγκαν Μαρκλ.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024