Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διπλό χτύπημα από πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix

Διπλό χτύπημα από πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix

Με νέα πρότζεκτ στο Netflix επιστρέφουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σε μια κίνηση έκπληξη.

Σε μια κίνηση έκπληξη, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να παρουσιάσουν δύο νέες σειρές στο Netflix που θα επικεντρώνονται στο lifestyle και το πόλο.

Η μία εκπομπή θα εξερευνά τις χαρές της μαγειρικής, της κηπουρικής, της ψυχαγωγίας και της φιλίας, ενώ η άλλη θα δώσει πρωτοφανή πρόσβαση στον κόσμο του επαγγελματικού πόλο και στο US Open Championship στη Φλόριντα.

Τα σόου θα γίνουν από την εταιρεία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ Archewell Productions, με τη δούκισσα του Σ΄σεξ να είναι παραγωγός και των δύο σειρών και τον δούκα του Σάσεξ να δουλεύει στη σειρά για το πόλο.

Και τα δύο σόου βρίσκονται στα αρχικά στάδια παραγωγής, με τους τίτλους και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας να ανακοινώνονται τους επόμενους μήνες.

Υπενθυμίζεται πως οι Σάσεξ έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν τρία ντοκιμαντέρ με το Netflix, ως μέρος μιας συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων λιρών.

Το εκρηκτικό ντοκιμαντέρ Harry & Meghan

Το Heart of Invictus, που προβλήθηκε τον περασμένο Αύγουστο, ακολούθησε μια ομάδα στρατιωτικών στον δρόμο τους προς τα Invictus Games, τον διαγωνισμού που διοργάνωσε το 2014 ο πρίγκιπας Χάρι για τραυματισμένους και άρρωστους στρατιωτικούς και βετεράνους.

Το Netflix κυκλοφόρησε επίσης τη σειρά ντοκιμαντέρ Live to Lead και το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ σε έξι μέρη Harry & Meghan τον Δεκέμβριο του 2022.

Στο Harry & Meghan το ζευγάρι ρίχνουν φως στην ταραγμένη τους ζωή μέσα στη βασιλική οικογένεια, κατηγορώντας το παλάτι του Κένσινγκτον πως είπε ψέματα για να προστατεύσει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον βασιλιά Κάρολο στη σύνοδο κορυφής του Megxit.

Sports in

Παράταση σε πληρωμές φόρων που έληγαν στις 30 Απριλίου

Παράταση όλων των φορολογικών υποχρεώσεων, ΦΠΑ, τελών και βεβαιωμένων οφειλών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024